Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Toms Krūzs un citas zvaigznes muzikālā filmā „Mūžīgi roks"

EasyGet.lv, 04.06.2012. 13:44

29. jūnijā Latvijas pirmizrādi piedzīvo filma „Mūžīgi roks" („Rock Of Ages"), informē Inese Saulāja. Galvenās lomas tajā atveido Toms Krūzs, Aleks Boldvins, Rasels Brands, Ketrīna Zeta-Džounsa, Pols Džamati un jaunās zvaigznes Džuliana Hjū, Diego Boneta un citi.
Toms Krūzs un citas zvaigznes muzikālā filmā „Mūžīgi roks"

„Mūžīgi roks" ir aizraujošs stāsts, kas veltīts rokmūzikai un kurā skan dziesmas no tādām roka leģendām kā Def Leppard, Joan Jett, Journey, Foreigner, Bon Jovi, Night Ranger, Twisted Sister, Poison un citām grupām. Filma „Mūžīgi roks" balstīta uz populāra Brodvejas mūzikla motīviem.

Šerija, meitene no ASV mazpilsētas, dodas uz Holivudu, lai piepildītu savus sapņus. Tur viņa satiek Drjū, vietējo puisi ar izcilu talantu un sapņiem par rokmūzīķa karjeru. Abu mīlas stāsts vijas ar notikumiem pilsētas populārākajā mūzikas klubā, kurā dzīve mutuļo labākajās roka tradīcijās.

Filma „Mūžīgi roks" no 29.jūnija būs skatāma Rīgas kinoteātros „Kino Citadele", „Cinamon" un „Multikino", kā arī Daugavpilī.

Foto: Kadrs no filmas „Mūžīgi roks". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV