Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Teātra raidījumā „Remarka" viesosies Inga Tropa un Dmitrijs Petrenko

EasyGet.lv, 13.06.2012. 10:16

Sestdien, 16. jūnijā, Latvijas Universitātes radio NABA ēterā no plkst. 14.00 līdz plkst. 15.00 skanēs raidījums par teātra procesiem un skatuves dzīvi Latvijā „Remarka". Raidījumā viesosies Latvijas Kultūras akadēmijas režijas studenti Inga Tropa un Dmitrijs Petrenko, lai iepazīstinātu ar saviem šī gada diplomdarbiem un dalītos pārdomās par režisora sūtību, informē teātra raidījuma „Remarka" vadītāja Kitija Balcare.
Teātra raidījumā „Remarka" viesosies Inga Tropa un Dmitrijs Petrenko

Viesojoties raidījumā, aktrise un jaunā režisore Inga Tropa vēstīs par Ģertrūdes ielas teātrī iestudēto izrādi „Deviņi. Mīts par radīšanu", ko skatītāji varēs apmeklēt nākamajā teātra sezonā rudens pusē, savukārt jaunais režisors Dmitrijs Petrenko stāstīs par „Dirty Deal Teatro" skatāmo izrādi „Tonio", ko skatītāji varēs apmeklēt jau 3. un 8. jūlijā.

Rubrikā „Drāmu bur jaunie" ekspresintervijā būs iespējams iepazīties ar Latvijas jauno dramaturgu lugu lasījumu cikla „10 minūtes slavas" fināla uzvarētāju un topošo dramaturgu, Latvijas Kultūras akadēmijas studentu Dāvidu Keišu, kurš pastāstīs par piedalīšanos lasījumos, kā arī sniegs ieskatu darbā, kas nesa viņam uzvaru.

Tāpat raidījumā būs iespēja dzirdēt aktualitātes, kas gaidāmas jūnija otrajā pusē un kas svarīgas teātramīļiem un teātra profesionāļiem.

Raidījumu veido un vada Lauma Brežģe un Kitija Balcare.

Nākamais raidījums „Remarka" būs klausāms 30. jūnijā.

Raidījums par teātra procesiem un skatuves dzīvi Latvijā „Remarka" Radio NABA viļņos skan katru otro nedēļu, sestdienās no plkst. 14.00 līdz plkst. 15.00. Ar raidījuma ierakstiem var iepazīties Radio NABA raidījumu arhīvā www.radionaba.lv. Sekot raidījuma „Remarka" aktualitātēm un atstāt savas remarkas par dzirdēto un par būtisko var gan raidījuma Twitter profilā @TeRemarka, gan informatīvajā lapā Facebook.com/TeRemarka.

Radio NABA iespējams klausīties gan radio viļņos 93,1 FM, gan tiešsaistē www.radionaba.lv.

Foto: Jaunie režisori Inga Tropa un Dmitrijs Petrenko. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV