Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

FoxCrime kanālā jūnijā - "Nāve paradīzē" 1. sezona

EasyGet.lv, 13.06.2012. 16:10

No šodienas FoxCrime kanālā skatāms jauns seriāls "Nāve paradīzē", informē Inese Saulāja.
FoxCrime kanālā jūnijā - "Nāve paradīzē" 1. sezona

Neiespējamas slepkavības viena pēc otras tiek izdarītas skaistā Karību jūras salā. Ričards Pols ir piemērotākais cilvēks, lai tās tiktu atrisinātas – ja vien viņam neriebtos smiltis, jūra un saule...

Izmeklētājs Ričards Pols jūtas kā izmests no laivas, kad tiek aizsūtīts uz nelielu salu Saint-Marie, lai izmeklētu briesmīgās slepkavības.

Kvintesentiāls britu policists, viņš labāk dotu priekšroku Londonas lietainajām dienām un iestīvinātam kreklam, nekā ziliem jūras ūdeņiem, siltām smiltīm un burvīgam, tropiskam klimatam.

Lai kā viņš vēlētos, tik ātri no salas prom nevar tik, jo jāveic darbs, kuru izmeklētājs paveic perfekti. Viņa atalgojums ir – norīkojums uz pastāvīgu darbu salā, uz viņa personīgo elli zemes virsū. Vai Ričards jebkad spēs ieraudzīt skaistumu sev apkārt? Iespējams nē, bet iespējams, ka tomēr atraisīs kaklasaiti vaļīgāk.

Drāma, 2011

Filmas veidotāji: Robert Thorogood

Lomās: Ben Miller, Sara Martins, Danny John-Jules, Gary Carr, Elizabeth Bougine

Pirmizrāde: 13. jūnijā plkst. 20.00; rādīšanas laiks: Divas sērijas trešdienās plkst. 20.00.

Foto: Kadrs no seriāla "Nāve paradīzē" . Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV