Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Ridlijs Skots par "Prometeja" turpinājumu

EasyGet.lv, 14.06.2012. 12:38 | komentāri (1)

Uz ekrāniem tikko nonākusi "Prometeja" pirmā filma, taču tās režisors Ridlijs Skots jau sācis runāt par otrās filmas veidošanu un dalās ar The Holywood Reporter savās domās par potenciālo sižeta līniju.
Ridlijs Skots par "Prometeja" turpinājumu

"Prometejs" stāsta par kādu pētnieku komandu, kura atklāj pavedienus, kas norāda uz to, kā veidojušies cilvēces pirmsākumi uz Zemes. Sekojot pavedieniem, pētnieki nonāk Visuma tumšākajos stūros, kur viņiem jāizcīna briesmīgas kaujas, lai glābtu cilvēces nākotni.

Ridlijs Skots par pirmo filmu un potenciālo turpinājumu izsakās šādi: „Es jau no paša sākuma strādāju ar ideju, no kuras veiksmīgi izdodas turpinājums. Es nevēlējos jau pirmajā filmā satikt Dievu. Man gribējās to atstāt tā, ka Šova (Noomi Repesa) pasaka 'Es negribu atgriezties tur, no kurienes nācu. Es gribu doties turp, no kurienes nāca viņi.'"

Pastāv iespēja, ka nākamās daļas nosaukums būs "Paradise" (Paradīze), kas bija paredzēts kā pirmās filmas nosaukums. Režisors stāsta, ka vēlētos papētīt, kurp Dr. Šova dodas tālāk un ko viņa tur atklāj. „Jo, ja tā ir paradīze... Paradīze var nebūt tāda, kādu tu to iedomājies. Paradīze rada sajūtu, ka tā varētu būt ārkārtīgi ļauna un draudoša". Skots pieminēja arī to, ka Dievam-līdzīgā būtne, kuru redzēsim, varētu nemaz nebūt tik jauka... un noteikti nebūs pats Dievs.

Šķiet, vairs nav pat pamata šaubīties par to, vai otrā filma tiks uzņemta vai nē. Atliek vien gaidīt īsto brīdi.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Foto: Kadrs no filmas "Prometejs". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV