Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Uzņems seriāla "Pagrīdes Impērija" trešo sezonu

EasyGet.lv, 19.06.2012. 11:33

Tiks filmēta seriāla "Pagrīdes Impērija" trešā sezona. Tās izrādīšana Amerikā notiks jau šī gada rudenī, informē telesabiedrība HBO.

Seriāls ir par 30. gadu Ameriku, Prohibācijas ēru, kad aizliegts tika alkohola imports un samazināta tā ražošana. Šāds aizliegums ļauj uzplaukt noziedzīgai darbībai. Rodas pagrīdes uzņēmēji. Stāsta galvenais varonis Nukijs Tompsons (Nucky Thompson) vienpersoniski valda pār Atlanijas pilsētu un ir gan politiķis, gan gansteris. Seriāls izplenījies atzinību par precīzu vēsturisku varoņu, faktu un tā laika atspoguļojumu.

"Pagrīdes Impērijas" radītājs Terens Vinters (Terence Winter), zināms arī kā Latvijā popularitāti guvušā seriāla "Soprāno ģimene" režisors, stāsta par gaidāmo trešās sezonas notikumu norisi:

"Pagrīdes Impērija" pēc pirmās sezonas saņēma 18 EMMY balvas nominācijas, tika pie 8 EMMY balvām, tostarp par labāko režiju balvu saņēma Martins Skorseze .

"Pagrīdes Impērija" trešās sezonas filmas reklāma:

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV