Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Latvijas Leļļu teātris sezonas noslēgumā paziņos labākos

EasyGet.lv, 20.06.2012. 15:47

21. jūnijā ar izrādi "Skroderdienas Silmačos" sezonu noslēgs Latvijas Leļļu teātris, turklāt vakars būs īpaši aizraujošs, jo uzreiz pēc izrādes fināla tiks paziņoti un sumināti skatītāju favorīti - aizvadītās sezonas labākā aktrise, labākais aktieris un jauniestudējums (gan krievu, gan latviešu trupā), informē Latvijas Leļļu teātra sabiedrisko attiecību vadītāja Ieviņa Ancena.
Latvijas Leļļu teātris sezonas noslēgumā paziņos labākos

Skatītāju balsojums par labākajiem aktieriem un izrādēm risinājās no aprīļa vidus līdz 3. jūnijam, izpelnoties ļoti lielu atsaucību, turklāt pirmo reizi varēja nobalsot arī internetā.

Par labākās aktrises jeb Leļļu pavēlnieces titulu latviešu trupā šosezon sacenšas Lienīte Osipova, Dace Vītola, Audra Pētersone, Dana Lāce, Baiba Geķe, Silvija Bitere, Santa Didžus un Vija Blūzma. Krievu trupā - Jūlija Meščerjakova, Nadežda Bahvalova, Aleksandra Brunere, Olga Larina un Lilija Sūna.

Uz labākā aktiera jeb Leļļu pavēlnieka titulu latviešu trupā pretendē Edgars Kaufelds, Artūrs Putniņš, Anrijs Sirmais, Miķelis Žideļūns, Valdis Vanags, Daumants Švampe un Pēteris Šogolovs, bet krievu trupā - Ļevs Birmanis, Vladimirs Grigorjevs, Aleksandrs Jonovs, Mihails Liņevs, Nikolajs Šestaks un Deniss Martiņaks.

Savukārt uz labākās izrādes statusu skatītāju vērtējumā latviešu trupā sacenšas šajā sezonā tapušie jauniestudējumi: latviešu trupā tās ir izrādes "Rrrumpel... Rrrrūķis", "Mazais ganiņš", "Kā lauvēns draugu atrada", "Rūķis - sveču lējējs", "Meitene ar sērkociņiem", "Neaiztiec mani!" un "Joka pēc alfabēts". Krievu trupā - izrādes "Peldi, peldi, kuģīt!", "Rrrumpel... Rrrūķis", "Pīļu namiņa noslēpums", "Brālītis un Karlsons, kas dzīvo uz jumta", "Brīnumrācenis" un "Lācēns Rimcimci".

Foto: Skats no izrādes "Rrrumpel... Rrrūķis". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV