Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Izvēlēti "Juras laikmeta parks 4" scenāristi

Jelizaveta Simanoviča, kinokino.lv, 21.06.2012. 15:15

Universal Pictures uzsāk savas lielākās franšīzes - "Juras laikmeta parka" - ceturtās filmas veidošanas procesu. Kinofilmas scenāriju rakstīs Riks Džaffa un Amanda Silvera, kas strādāja pie filmas "Pērtiķu planētas sākotne".
Izvēlēti "Juras laikmeta parks 4" scenāristi

"Juras laikmeta parks 1" uz ekrāniem nonāca vēl 1993. gadā, kad Stīvens Spīlbergs izveidoja Maikla Krištona bestsellera noveles lielā ekrāna adaptāciju. Kopš tā laika uzņemtas vēl divas franšīzes filmas un to kopējie gūtie ienākumi sastāda vairāk nekā $1.9 miljardus visā pasaulē.

Šoreiz Spīlbergs gan režisora krēslā vairs nesēdīsies un tā vietā kopā ar Keitlīnu Kenediju pildīs producenta uzdevumus. Neoficiāli avoti ziņo, ka režisora darbus varētu uzņemties Džo Džonstons ("Juras laikmeta parks 3", "Kapteinis Amerika: Pirmais atriebējs"), savukārt par iespējamo aktieru sastāvu klīst baumas, ka tajā varētu būt Sems Nīls, Džefs Goldblūms, Laura Dena un Ričards Atenborofs.

Oriģinālais "Juras laikmeta parks" uz kinoekrāniem atkārtoti nonāks 2013. gada jūlijā un būs skatāms 3D formātā.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Foto: Kadrs no filmas "Juras laikmeta parks". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV