Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

"Tumšais bruņinieks atgriežas" ir Nolana pēdējā filma par Betmenu

Jelizaveta Simanoviča, kinokino.lv, 25.06.2012. 18:24

Emma Tomasa, režisora sieva un partnere producēšanā, atklājusi SFX, ka "Tumšais bruņinieks atgriežas" ir pēdējā Kristofera Nolana filma šajā franšīzē.
"Tumšais bruņinieks atgriežas" ir Nolana pēdējā filma par Betmenu

Uz SFX jautājumu par to, vai Nolans nebūtu ieinteresēts ceturtās Betmena filmas veidošanā, Tomasa atbildēja „Nē. Nekad. [...] Es nevaru iedomāties pasauli, kurā viņš vēl jebkad vēlētos atgriezties [pie Betmena veidošanas]".

Skaidrojot iemeslus tam, kādēļ režisors un producents vairs nevēlētos franšīzi turpināt, Tomasa saka tā: „Pienāk brīdis, kad šķiet jautri iet un darīt ko citu. Mēs esam pavadījuši gandrīz 10 gadus savas dzīves, veidojot Betmena filmas. Viņš [Nolans] bija ļoti sajūsmināts par šo filmu un stāstu, kuru tai bija izdomājis, bet es vienkārši nevaru iedomāties, ka viņš būtu tikpat sajūsmināts par vēl vienu tā paša stāsta versiju."

Nolana sieva un partnere vēl piebilst, ka „Pats labākais triloģijās ir tas, ka tu jūti, ka tev ir sākums, vidus un beigas. Tā ir kā parastas filmas paplašināta versija. Tiklīdz Jūs nonākat līdz ceturtajai filmai, tā jau kļūst par epizodisku, un es vienkārši neredzu, kā viņš [Nolans] varētu priecāties par jaunas filmas veidošanu, kur būtībā tik vien kā tiek iejaukti jauni nelieši [bet nekas cits nemainās]."

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV