Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

„Neiznīcināmie" atgriežas pie faniem

EasyGet.lv, 26.06.2012. 09:22

Iespējams, pat kaislīgākie „action" fani nav spējuši iztēloties filmu, kurā Džona Makleina („Cietais Rieksts") labā roka ir Džons Matrikss („Komando"), Rokijs un Ivans Drago cīnās plecu pie pleca, bet, ja lietas joprojām iet nelāgi, talkā nāk arī Universālais kareivis, Kurjers un pat Teksasas Rendžers.
„Neiznīcināmie" atgriežas pie faniem

Šī neticamā aina kļuva par realitāti 2010. gadā, kad uz lielajiem ekrāniem parādījās filma „Neiznīcināmie". Filma, kura var lepoties ar iespaidīgāko „action" aktieru plejādi kino vēsturē, ātri vien kļuva par milzīgu hītu pasaulē un arī Latvijā. Neviens necerēja, ka minētās leģendas izdosies apvienot vēl vienai kopīgai filmai, tomēr tas ir noticis un jau augustā Rīga līdz ar visu pārējo planētu piedzīvos „Neiznīcināmo 2" pasaules pirmizrādi.

Filmā galvenās lomas tēlo tādas leģendas kā Brūss Viliss, Arnolds Švarcenegers, Silvestrs Stalone, Žans Klods van Damme, Dolfs Lungrēns un fanu favorīts pat šajā varenajā kompānijā – Čaks Noriss. Jaunāko „skarbo vīru" paaudzi pārstāv Laiems Hemsvorts un jau minētais Džeisons Stethems (kurš bez kurjera filmējies arī Gaja Ričija slavenajās filmās, „Adrenalīnā" un šobrīd uz Latvijas ekrāniem redzamajā „Profesionālī"). Par eksotiku filmā rūpējas Āzijas action meistars Džets Li, kā arī šarmantā ķīniešu aktrise Ju Naņa.

Kā gan izdevies vienā filmā sapulcināt tādu aktieru komandu, kuru kopējie filmu ienākumi sniedzas desmitos miljardu? Atbilde ir vienkārša – visas minētās zvaigznes „Neiznīcināmajos 2" filmējas par sevi neierasti zemām cenām, jo ir sanākušas kopā nevis saņemt lielu algas čeku, bet gan darīt to, ko paši prot vislabāk, proti, kārtīgi iekaustīt sliktos puišus. Īsāk sakot, labi pavadīt laiku.

Šoreiz tas ir personīgi. Bārnijs Ross un viņa vecie skolas biedri apvienojas, kad Misters Čērčs (Brūss Viliss) „Neiznīcināmajiem" uzdod veikt šķietami vienkāršu darbiņu. Uzdevums izskatās pēc vieglas peļņas, bet, kad plāni aiziet šķērsām un viens no Neiznīcināmajiem tiek nogalināts, pārējie cieši apņemas atriebties. Tomēr tas jādara naidīgā teritorijā, kurā likmes ir pret viņiem.
Nozvērējušies atriebties, Neiznīcināmie metas sīvā cīņa ar ienaidniekiem, cenšoties nieka laika sprīdī novērst šķietami neizbēgamo – piecu tonnu plutonija ieroču nokļūšanu nepareizajās rokās, krietni vairāk nekā vajadzīgs, lai izjauktu spēka līdzsvaru pasaulē.

Filmas „Neiznīcināmie 2" pasaules pirmizrāde Latvijā līdz ar visu pasauli notiks 17. augustā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV