Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Šonedēļ uz kino ekrāniem iznāk „Mūžīgi roks"

EasyGet.lv, 27.06.2012. 16:15

29. jūnijā uz Latvijas ekrāniem iznāk filma „Mūžīgi roks" („Rock Of Ages"), informē Inese Saulāja.
Šonedēļ uz kino ekrāniem iznāk „Mūžīgi roks"

„Mūžīgi roks" ir mīlestības apliecinājums rokmūzikai un stāsta par Šeriju, meiteni no ASV mazpilsētas, kura dodas uz Holivudu, lai piepildītu savus sapņus. Tur viņa satiek Drjū, vietējo puisi ar izcilu mūziķa talantu. Abu mīlas stāsts vijas ar notikumiem pilsētas populārākajā mūzikas klubā, kurā dzīve mutuļo labākajās roka tradīcijās un kurā uzstājas leģendārais rokeris Steisijs Džekss.

Galvenās lomas filmā atveido tādas zvaigznes kā Toms Krūzs, Aleks Boldvins, Rasels Brands, Ketrīna Zeta-Džounsa, Pols Džamati, kā arī jaunās zvaigznes Džuliana Hjū, Diego Boneta un citi.

Filma „Mūžīgi roks" balstīta uz populāra Brodvejas mūzikla motīviem, un tajā skan dziesmas no tādām roka leģendām kā Def Leppard, Joan Jett, Journey, Foreigner, Bon Jovi, Night Ranger, Twisted Sister, Poison u.c. Filmas režisors ir Adams Šenkmans, kurš uzņēmis veiksmīgo muzikālo filmu „Matu laka" („Hairspray") un strādājis pie populārā TV seriāla „Radīti skatuvei".

28.jūnijā Rīgas kinoteātros „Kino Citadele", „Cinamon" un „Multikino" notiek filmas īpašie seansi sadarbībā ar žurnālu COSMOPOLITAN. Tajā varēs laimēt balvas ar filmas simboliku. Informācija par seansiem meklējama kinoteātru mājas lapās.

Filmas regulārie seansi tiek demonstrēti no 29. jūnija Rīgas kinoteātros un Daugavpilī.

Foto: Kadrs no filmas „Mūžīgi roks". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV