Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Kurpes un fotogrāfijas atklās Olgas Rajeckas skatuves noslēpumus

EasyGet.lv, 10.07.2012. 13:09

Trešdien, 11. jūlijā, pulksten 13 tirdzniecības centra Spice 1. stāvā pie informācijas centra tiks atklāta foto izstāde "Olga Rajecka. Jubilejas bildes" ar Latvijas estrādes dīvas Olgas Rajeckas portretējumiem, kas veikti dažādos viņas karjeras periodos. Kopā ar fotogrāfijām interesenti varēs aplūkot ekskluzīvu dziedātājas kurpju kolekciju, kas atklās viņas personības sievišķīgos aspektus.
Kurpes un fotogrāfijas atklās Olgas Rajeckas skatuves noslēpumus

Dziedātājas jubilejas foto izstādes idejas un daudzu eksponēto foto autors ir fotogrāfs Gundars Bergs, kurš ar foto kolekciju vēlas dziedātājas faniem sniegt ieskatu dīvas skatuves dzīvē.

Olgas Rajeckas skatuves kurpju sievišķīgos noslēpumus 11. jūlijā atklās dziedātājas draudzene un modes māksliniece Elita Patmalniece, un pati māksliniece dalīsies interesantos stāstos par kurpēm un skatuvi.

Vaicāta par apavu nozīmi savā skatuves tēlā un dzīvē, Olga saka: „Citām sievietēm ir rotas, somas un cepures, man – kurpes. Katram izstādītajam apavu pārim ir savs stāsts. Piemēram, reiz man bija jādzied TV šovā un viena mana draudzene uz to atnāca ar ļoti skaistiem zābakiem – raibi izrakstītiem, košiem. Es ieraugu tos zābakus un saku – viss, velc tos nost, tie ļoti piestāv manam tērpam, ko Elita Patmalniece speciāli radījusi. Un viņa ir tik laba draudzene, ka tūlīt pat man atdod savus zābakus un uz koncertu iet kedās. Bet es tajos zābakos redzu ko vairāk, man tā ir māksla."

Atklājot sievišķīgo izstādi, māksliniece iepriecinās savus līdzjutējus un draugus, sniedzot autogrāfus un aicinot nofotografēties kopā. Izstādes atklāšanas dienā Spices informācijas centrā varēs iegādāties biļetes uz Olgas Rajeckas jubilejas DVD prezentācijas koncertu Svētku diena 26. augustā Dzintaru koncertzālē ar 30% atlaidi. Koncertā Olga Rajecka uzstāsies kopā ar Vidzemes kamerorķestri un viesmāksliniekiem, kas ieņēmuši nozīmīgu lomu dziedātājas karjerā – Vari Vētru, Uģi Rozi, Raimondu Macatu u.c.

Olgas Rajeckas foto un kurpju izstādi varēs aplūkot tirdzniecības centrā Spice līdz 29. jūlijam.

Foto: Dziedātāja Olga Rajecka. Foto (c) Gundars Bergs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV