Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Vērienīgais šovs „Disney on Ice" būs skatāms arī Latvijā

EasyGet.lv, 12.07.2012. 13:19

Tēli no Disneja pasaules aicina ģimenes Latvijā parastu dienu padarīt par īpašu un apmeklēt jaunāko „Disney on Ice" šovu „Svinības!". Kopā ar vairāk nekā 50 klasiskajiem un jauniem Disneja pasaules varoņiem aicinām izbaudīt populārākos un skaistākos svētkus visā pasaulē. 2013. gada 2. un 3. februārī arēnā „Rīga" trupa no Amerikas prezentēs divas izrādes latviešu valodā un divas izrādes krievu valodā, informē Rihards Mickēvičs.
Vērienīgais šovs „Disney on Ice" būs skatāms arī Latvijā

„Lepojamies, jo mums ir izdevies panākt to, ka vieni no iecienītāko ģimeņu šovu radītājiem pasaulē ir piekrituši savu jaunāko iestudējumu atrādīt arī Latvijā un Lietuvā. Diemžēl esam novērojuši skaistu, profesionālu un augstas kvalitātes pasākumu ģimenēm trūkumu. Un redzam to, ar cik lielu sajūsmu mūsu bērni nāk uz „Disney on Ice" šoviem, un ar cik pozitīvām emocijām un pacilātā noskaņojumā ģimenes pēc pasākuma pamet arēnu. Mēs ticam, ka šī izrāde iemiesos gada skaistākās svinības, izgaismos tumšo ziemas perioda noskaņojumu un piepildīs mūsu sirdis ar labo, palīdzot sagaidīt pavasari," stāsta „SEVEN Live" vadītājs Juras Vėželis.

Jauno „Disney on Ice" iestudējumu „Svinības!" var uzskatīt par lielāko un līksmāko šovu, kas jelkad ir noticis arēnā. Grandiozās svinības iegūs mūsdienu perspektīvu ar jaunu mūziku, neaizmirstamu horeogrāfiju, kustīgiem kostīmiem un modernām video tehnoloģijām, radot unikālu noskaņojumu katram šova mirklim un atgādinot izjūtas, kas gaisā virmo katros svētkos.

Kopā ar leģendāro mikipeli Mikiju un draugiem publika piedzīvos apburošu svētku ceļojumu, pilnu ar jautriem pārsteigumiem, vērojot iespaidīgu slidošanu un vienreizēji krāsainus tērpus.

Jaunākā Disneja princese Tiāna ielūgs uz Valentīndienas svinībām, par ļoti līksmo Ne Dzimšanas Dienas balli parūpēsies Alise un Trakais Cepurnieks, uz karaļa Džeka Skelingtona Helovīna svētkiem aicinās Disneja pasaules ļaundari, bet Lilo un Stičs aizvedīs uz tradicionālajām havajiešu dzīrēm. Skatītāji nonāks arī tālākās zemēs – Ķīnā apskatīt ķīniešu Jaunā gada sagaidīšanu un Brazīlijā - eksotiskā karnevālā. Kopumā piedalīsies tēli no 16 skaistākajiem Disneja stāstiem.

„Jau izrādes sākumā ielūdzam ikvienu skatītāju kļūt par mūsu ciemiņu, jo vēlamies, lai publika justos tā, it kā paši piedalītos šovā, nevis tikai to skatītos. Klātesošie kļūst par daļu no tā, ko mēs piedzīvojam uz ledus – it kā paši kopā ar Mikiju dotos Helovīna izjokošanā vai pavadītu Valentīndienu ar Disneja princesēm," norāda šova direktore Patricia Vincent.

Mikijam un viņa draugiem ceļojot caur gada īpašākajiem brīžiem, ikoniskas butaforijas iemieso katru svinību būtību. Iluminēts ķiršu ziedu koks ataino japāņu ķiršu ziedu festivāla Sakura skaistumu. Kokam līdzīga struktūra, kas ietīta mirdzoši baltās gaismās, nolaižas no griestiem kā sniegbaltas seģenes radot ziemas brīnumzemes ainas. Elegants baldahīns no mirgojoša fuksijas šifona atspīd uz ledus karaliskajā Valentīndienas ballē. Helovīna dienas noskaņas rada metāla vārti, kas pārklāti ar milzīgiem zirnekļu tīkliem.

Uzveduma atmosfēra ir vēl aizraujošāka pateicoties lielām video projekcijām un gaismas spēlēm, unikāliem kostīmiem un horeogrāfijai, kas dramatiski mainās pieskaņojoties darbībai uz skatuves: ugunīgiem havajiešu luau dejotājiem vai Helovīna mošķu grupai.

Biļešu pārdošana uz maģisko „Disney on Ice" izrādi „Svinibas!" sāksies 16. jūlijā. Biļetes iespējams iegādāties Biļešu Serviss tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuserviss.lv. Biļešu cenas, sākot no 15 latiem.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV