Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Latvijas Leļļu teātris sāks jauno sezonu

EasyGet.lv, 30.07.2012. 14:57

7. augustā, no vasaras atvaļinājuma atgriezīsies Latvijas Leļļu teātra kolektīvs, lai sāktu gatavošanos jaunajai sezonai, informē teātra sabiedrisko attiecību vadītāja Ieviņa Ancena.

2012. / 2013. gada sezonu Leļļu teātris atklās 11.augustā, kad latviešu trupā būs iespējams noskatīties Leļļu teātra zelta fonda izrādi "Un atkal Pifs..." (plkst. 11:00), kā arī "Joka pēc alfabēts" (plkst. 15:00) - pagājušās sezonas labāko izrādi skatītāju vērtējumā. Jāatgādina, ka, respektējot skatītāju interesi, LLT pamatrepertuārs līdz pat sezonas noslēgumam tika papildināts ar veselām 10 "Joka pēc alfabēts" papildizrādēm! Augustā šī izrāde būs skatāma trīs reizes: 11.augustā, 18.augustā un 24.augustā.

Savukārt krievu trupā 11.augustā būs skatāma izrāde "Brīnumrācenis" (plkst. 11:00) un "Dakteris Aikāsāp" (plkst. 15:00).

Kopumā augustā un septembrī Leļļu teātra repertuārā iekļautas skatītāju iecienītākās izrādes - gan tās, kuras pirmizrādi piedzīvojušas pagājušajā sezonā, gan tās, kuras izturējušas laika distanci un kļuvušas par publikas favorītēm. Ar Leļļu teātra repertuāru iespējams iepazīties teātra mājas lapā www.lelluteatris.lv.

Biļetes gan uz augusta, gan septembra izrādēm nopērkamas Biļešu Paradīzes tirdzniecības vietās, internetā, kā arī Latvijas Leļļu teātra kasē, kas darbu atsākusi ierastajā laikā: darbdienās no plkst. 10:00 līdz 18:00, bet brīvdienās - no plkst. 10:00 līdz 17:00. Izrāžu dienās biļetes iespējams iegādāties līdz vakara izrādes sākumam.

Detalizētu informāciju par Leļļu teātra jauno sezonu, kurā netrūks virkne aizraujošu pirmizrāžu visdažādākā vecuma skatītājiem, kā arī citiem jaunumiem, kas sagaidīs mazos un lielos skatītājus, teātris sniegs nākamnedēļ.

Leļļu teātra aktieri un lelles šobrīd visiem skatītājiem novēl ne tikai vēl paspēt izbaudīt atvaļinājumu, bet pakāpeniski sākt gatavoties Leļļu teātra apmeklējumam.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV