Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Sākas „Eņģeļu mājas" otrās sezonas sēriju filmēšana

EasyGet.lv, 01.08.2012. 09:57

Seriāla „Eņģeļu māja" veidotāju komanda 6. augustā sāk seriāla otrās sezonas sēriju filmēšanu. Seriāls būs skatāms no oktobra līdz decembrim 36 sēriju garumā, informē LTV pašreklāmas redaktors Jānis Kalve.

„Eņģeļu mājas" veidotāji sola, ka otrajā sezonā seriālu turpinās tikpat spraigs detektīvsižets, apvienojot to ar lielāku optimismu un humoristiskiem elementiem. Turklāt seriālā ienāks jauni varoņi.

Seriāla sižetiskās līnijas turpinās pusgadu pēc notikumiem, kas risinājās pirmās sezonas noslēgumā. Varoņu pagātnes noslēpumi vēl joprojām neliek mieru, tomēr ar tiem ir jātiek galā un jādzīvo tālāk. Vai seriāla varoņi to spēs? Daži vakardienas risinājumi, izrādās, nemaz nav risinājumi, bet vēl vairāk sarežģī varoņu izvēli... Kā dzīvot tālāk? Mājā ieradies jauns noslēpumains iemītnieks. Iespējams, viņš palīdzēs mājas iemītniekiem rast risinājumus...

Režisora Armanda Zvirbuļa veidotajā seriālā „Eņģeļu māja" lomas atveido Inese Kučinska, Ģirts Jakovļevs, Lilita Ozoliņa, Ivars Puga, Intars Rešetins, Dita Lūriņa, Egons Dombrovskis, Ieva Puķe, Skaidrīte Putniņa, Tālivaldis Lasmanis, Artūrs Krūzkops, Normunds Laizāns un daudzi citi aktieri.

Otrās sezonas sēriju scenārija tapšanā Evitai Sniedzei piepulcējies rakstnieks Arvis Kolmanis, kura jaunākais veikums dramaturģijā ir scenārijs filmai „Mona".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV