Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

LTV akcijā "Top Latvijas Likteņdārzs!" saziedoti 28 tūkstoši latu

EasyGet.lv, 27.08.2012. 13:57

Latvijas Televīzijas un Kokneses fonda rīkotajā topošā Likteņdārza atbalsta akcijā "Top Latvijas Likteņdārzs!" saziedoti 28 tūkstoši latu, informē LTV pašreklāmas redaktors Jānis Kalve.

Latvijas Televīzija pateicas visiem, kuri ar savu ziedojumu atbalstījuši Likteņdārza Skatu terases tapšanu. Ziedojumu vākšanas akcija norisinājās piektdien, 24. augustā, akcijas tiešraides laikā LTV1 ēterā un LTV.LV, kā arī sestdien, 25. augustā, kad LTV1 ēterā bija skatāms „Top Latvijas Likteņdārzs!" atkārtojums.

Tāpat Latvijas Televīzija izsaka pateicību māksliniekiem, kuri ziedoja savu talantu, bez maksas uzstājoties akcijā: Valtam Pūcem, Raimondam Ozolam, Aijai Andrejevai, Andrim Ērglim, Normundam Kalniņam, Reinim Lapam un Liepājas teātra aktieriem.

Kā ziņots, skatu terases izbūvei ir nepieciešams savākt 35 000 latu. Būvniecība ir uzsākta augusta vidū, tās pabeigšana plānota jau šī gada rudenī. No jauno arhitektu Lauras Lauderes un Didža Jaunzema iecerētās Skatu terases pavērsies plašs skats uz Daugavu un Kokneses pilsdrupām.

LTV projektu „Top Latvijas Likteņdārzs!" uzsāka 2009. gada augustā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV