Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Notiks pasākums par dzejnieku savstarpējām ietekmēm

EasyGet.lv, 30.08.2012. 09:54

Rakstniecības un mūzikas muzejā trešdien, 5. septembrī, plkst. 17:30 notiks pasākums "Dzejskola", informē muzeja mājaslapas redaktore Maija Treile.

Laikā, kad sākas Dzejas dienas un jaunais mācību gads, pasākumā piedalīsies dzejnieki, kas vienlaikus dažādās izpausmēs māca rakstīt dzeju arī citiem. Iveta Ratinīka ir latviešu literatūras skolotāja, Ingmāra Balode – redaktore, savukārt Ronalds Briedis ir Literārās akadēmijas vadītājs.

Pasākuma viesi stāstīs, kā konsultē un māca dzejniekus, kā arī atklās, no kādiem dzejniekiem ietekmējušies paši. Dzejnieki lasīs gan savu, gan citu autoru dzeju, izsekojot dzejas attīstībai un savstarpējām ietekmēm trīs paaudzēs.

Sarīkojumu vadīs Inga Surgunte, RMM.

Pasākumi Rakstniecības un mūzikas muzejā (Rīgā, Pils laukumā 2) notiek katru trešdienu plkst. 17:30. Sarīkojuma laikā (no plkst. 17:30 līdz 19:00) bērniem būs iespēja piedalīties muzeja nodarbībā Kas muzejam vēderā?. Ieejas maksa sarīkojumā – Ls 1,50; pensionāriem, studentiem un skolēniem – Ls 1 (cenā iekļauts izstāžu apmeklējums); maksa par nodarbību bērniem – Ls 1.

Papildu informācija: www.rmm.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV