Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Lilita Ozoliņa filmējas Krievijas melodrāmā

EasyGet.lv, 31.08.2012. 12:11

Pirmais Baltijas kanāls (PBK) otrdien, 4. septembrī, sāks demonstrēt Krievijas astoņu sēriju melodrāmu „Likteņa sargātie", kurā Rozas Lācis lomu atveido Lilita Ozoliņa.
Lilita Ozoliņa filmējas Krievijas melodrāmā

Senā muižā, kurā iekārtots Kino veterānu nams, mitinās vientuļnieki aktieri, kuri savu dzīvi ziedojuši kalpošanai mākslai. Daudzus no viņiem saista gan pagātnē piedzīvoto jūtu līkloči, gan pašreizējo dzīves norišu emocijas un drāmas. Galvenais ārsts Grišins – dakteris cienījamos gados, mēģina saglabāt šo 18. gadsimta arhitektūras pieminekli laikā, kad kultūras ierēdņi uzņēmīgā biznesmeņa Lavrova ietekmē ir iecerējuši uz šīs zemes uzcelt elitāru izklaides kompleksu. Nevienlīdzīgā cīņa ar funkcionāriem dakteri noved līdz infarktam, un viņa vietā galvenā ārsta pienākumus uzņemas jauns, daudzsološs amata brālis no Londonas Georgijs Tollers...

Aktrise Lilita Ozoliņa: „Ar filmas režisori un scenārija līdzautori Valentīnu Pimanovu iepazinos pirms nepilniem desmit gadiem, kad saņēmu uzaicinājumu piedalīties viņas populārajā televīzijas autorraidījumā „Elki". Tas bija stāsts par māksliniekiem, kuri ilgstoši bijuši slavas virsotnē, bet daudzi no kuriem mūsdienās ir pilnīgi aizmirsti. Pirms pāris gadiem viņa mani atkal uzmeklēja un izteica piedāvājumu atveidot lomu šajā melodrāmā. Tā vasara līdz sezonas sākumam Dailes teātrī aizritēja nemitīgos pārbraucienos starp Rīgu un Maskavu un intensīvā darbā kopā ar brīnišķīgiem krievu aktieriem. Diemžēl uz filmas pirmizrādi Maskavā aizņemtības dēļ aizbraukt nevarēju, tāpēc arī pati ar patiesu interesi gaidu seriāla pirmizrādi PBK".

Lomās: Lilita Ozoliņa, Armens Džigarhanjans, Olga Jakovļeva, Igors Verņiks u.c.

Seriāla „Likteņa sargātie" pirmās 4 sērijas PBK no otrdienas, 4. septembra, līdz piektdienai, 7. septembrim, 14:10, ar turpinājumu nākamajā nedēļā.

Foto: Lilita Ozoliņa melodrāmā „Likteņa sargātie". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV