Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Mācību nedēļa pieaugušajiem Latvijas Dabas muzejā

EasyGet.lv, 31.08.2012. 12:24

Latvijas Dabas muzejs jau ceturto gadu piedalās Latvijas Nacionālā mākslas muzeja aizsāktajā akcijā „Mācību nedēļa pieaugušajiem", kas arī šogad norisināsies vairākos Latvijas muzejos. Dabas muzejs piedāvās aktivitātes no 6. līdz 8. septembrim.

Visi interesenti aicināti apmeklēt:

6. septembrī plkst. 18:00 – lekcija „Dālijas un to audzēšana", ko vadīs Rīgas Dārzkopības un biškopības biedrības Dāliju audzētāju sekcijas vadītājs Aivars Baroniņš. Viņš stāstīs par dāliju daudzveidību, to audzēšanu, īpašībām un selekciju.

7. septembrī plkst. 18:00 – lekcija „Sēnes – ēdamās un neēdamās", kurā Latvijas Dabas muzeja mikoloģe Inita Dāniele atklās dažnedažādus interesantus faktus par sēnēm, kas nereti paliek nepamanīti pat pieredzējušiem sēņotājiem.

8. septembrī plkst. 10:00 – izbraukums mežā „Sēnes dabā", kurā visiem entuziastiem, iepriekš piesakoties pa tālr. 67356051, būs iespēja kopā ar Dabas muzeja speciālistiem doties mežā un iepazīt sēņu daudzveidību no profesionāļu skatu punkta.

Maksa par lekcijām (6., 7. septembrī): Ls 1,00. Maksa par izbraucienu mežā: pieaugušiem – Ls 5,00, skolēniem, studentiem, pensionāriem – Ls 3,00.

Laipni aicināti Latvijas Dabas muzejā – Rīgā, K. Barona ielā 4!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV