Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Tods Filipss sāk filmēt komēdijas „Paģiras" trešo daļu

EasyGet.lv, 11.09.2012. 12:13

10. septembrī režisors Tods Filipss sācis filmēt komēdijas „Paģiras" („The Hangover") trešo daļu, informē studija Warner Bros.
Tods Filipss sāk filmēt komēdijas „Paģiras" trešo daļu

Komēdiju franšīzes trešās un noslēdzošās daļas režisors Tods Filipss ir arī filmas scenārija autors, kā arī producē to ar savas kompānijas Green Hat Films palīdzību. Galvenās lomas filmā atveidos tie paši aktieri, kurus par zvaigznēm padarīja abas iepriekšējās „Paģiru" filmas – Bredlijs Kūpers, Zaks Galifianakis, Eds Helmss un Džastins Barta. Uz ekrāniem atgriezīsies arī aktiera Kena Jonga varonis, kā arī citi. Filmas sižeta līniju tās autori pagaidām neatklāj, taču zināms ir tas, ka nebūs ne kāzu, ne ne vecpuiša ballītes, tomēr draugu četrotne dosies neprātīgā ceļojumā.

„Paģiru" pirmās divas filmas kļuva par kases grāvējiem, visā pasaulē nopelnot attiecīgi 467 un 582 miljonus ASV dolārus. Jau tūlīt pēc otrās daļas iznākšanas studija un filmas režisors atklāja, ka tiks uzņemta arī trešā filma par „vilku bara" piedzīvojumiem.

„Paģiras III" uz ekrāniem iznāks 2013. gada 24.maijā, un Latvijā to izplatīs SIA „Acme Film".

Foto: Kadrs no filmas "Paģiras 2". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV