Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Rīgas Krievu teātrī top „Meža dziesma"

EasyGet.lv, 14.09.2012. 16:47

29. septembrī izrādes „Meža dziesma" pirmizrādē Rīgas Krievu teātra topošie aktieri pirmo reizi stāsies plašākas publikas priekšā, informē Kristīne Hlevinska.
Rīgas Krievu teātrī top „Meža dziesma"

Brīnumaini skaistais mīlas stāsts "Meža dziesma", kuru ar degsmi izspēlēs RKT aktieru kurss, atklās teātra 130.sezonu. Skatītāji tiek aicināti iepazīties ar topošajiem teātra aktieriem, kuri jau šobrīd ir talantīgi, atklāti, iedvesmas pilni un enerģiski mākslinieki. Izrāde tapusi pēc ukraiņu dzejnieces Ļesjas Ukrainkas lugas „Meža dziesma", kura piepildīta ar jaunības kvēli un ir lieliski piemērota šādai pirmajai jauno aktieru pieredzei.

Ļesjas Ukrainkas liriskā pasaka ir skaista, maiga un vieda teika par meža meitas un cilvēka mīlestību. Līdzās cilvēkiem dzīvo un darbojas mītiski tēli – ūdensvīrs, mežainis, nāras un laumiņas. Izrāde „Meža dziesma" vēstīs mūžam dzīvo stāstu par gaišo un tumšo spēku cīņu cilvēka dvēselē.

Iestudējums - I.Koņajevs, J.Černaja. Scenogrāfija un kostīmi - J. Oļeiņika.

Izrādi "Meža dziesma" Rīgas Krievu teātrī būs iespējams noskatīties 29., 30. septembrī, 28. oktobrī, 10., 11. novembrī.

Biļešu iegāde teātra kasē Kaļķu ielā 16, Biļešu serviss kasēs un www.bilesuserviss.lv.

Plašāka informācija: www.trd.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV