Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Teātra Observatorija pārstāv Latviju festivālos ārvalstīs

EasyGet.lv, 01.10.2012. 14:35

Teātra Observatorijas izrāde "Lidojums" 11. oktobrī dosies uz Lietuvu, lai pārstāvētu Latviju Starptautiskā monoizrāžu festivālā Atspindys Visaginasā. Festivālā piedalīsies izcilu aktieru monoizrādes no Slovēnijas, Grieķijas, Lietuvas, Latvijas, Krievijas u.c. valstīm.
Teātra Observatorija pārstāv Latviju festivālos ārvalstīs

Šogad aktiera Andra Buļa monoizrāde "Lidojums" viesojās Starptautiskos monoizrāžu festivālos - augustā Igaunijā, Pērnavā festivālā MonoMaffia, maijā Lietuvā, Kauņā Starptautiskā teātru festivālā MonoBaltija. 2013. gadā Teātra Observatorija saņēmusi uzaicinājumus ar izrādi "Lidojums" piedalīties Starptautiskos teātra festivālos Vācijā un Krievijā.

Izrādē "Lidojums" izmantoti Andra Buļa un dramaturga Vladimira Ķļimenko (Kļima) teksti. Aktieris Andris Bulis ir beidzis Latvijas Kultūras akadēmijas dramatisko teātru aktieru fakultāti, bijis Latvijas Nacionālā teātra aktieris. Kopš 2005. gada Andris Bulis ir Teātra Observatorijas aktieris, veiksmīgā sadarbībā ar režisori Gaļinu Poliščuku spēlējis galvenās lomas izrādēs „Mēs", „Spītnieces savaldīšana", „Aukstuma potes", „Romeo un Džuljeta", „Ilgu Tramvajs", „Kā kļūt slavenai"," Kabīrija. Raimonda Paula melodijās", „Zālamana pēdējā mīla", u.c.

5. oktobrī plkst 13.00 izrāde "Lidojums" būs skatāma Nacionālā teātra Jaunajā zālē Starptautiskā monoizrāžu festivāla „Zvaigzne" ietvaros.

Starptautiskais monoizrāžu festivāls „Zvaigzne" šogad atzīmē savu desmito dzimšanas dienu. Tas notiks no 5. līdz 9. oktobrim Nacionālā teātra Jaunajā zālē un Aktieru klubā „Hamlets".

Biļetes uz izrādi "Lidojums" nopērkamas Biļešu Paradīzes kasēs un http://www.bilesuparadize.lv/.

Foto: Andris Bulis monoizrādē "Lidojums". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV