Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

"Alu cilvēks" - tikai divās izrādēs

EasyGet.lv, 04.10.2012. 09:41

29. oktobrī otrā populārākā komēdija pasaulē "Alu cilvēks" svin septīto sezonu Latvijā un atzīmēs to ar divām izrādēm kinoteātrī Splendid Palace, informē Linda Igolniece.
"Alu cilvēks" - tikai divās izrādēs

Izrādes organizētāji šim notikumam par godu sola īpašu pārsteigumu ikvienam skatītājam. Biļešu iepriekšpārdošana uz jubilejas izrādēm sāksies šodien, 4. oktobrī, plkst. 10.00.

"Alu cilvēks" ir visilgāk spēlētā stand-up komēdija Brodvejā, kas ir guvusi pasaules atzinību un cilvēku mīlestību visā pasaulē. Tā ir iztulkota 16 valodās, un to joprojām spēlē vairāk nekā 35 pasaules valstīs. Lugas autors ir scenārists un psihologs Robs Bekers, kurš 10 gadus pierakstīja lietas, kuras viņš novēroja savās attiecībās ar sievu. Izrāde asprātīgā veidā atspoguļo vīriešu un sieviešu attiecības, tāpēc nav zaudējusi savu aktualitāti jau septiņus gadus arī Latvijā. 29. oktobrī Splendid Palace notiks divas izrādes, un skatītāji varēs izvēlēties, vai galvenajā lomā plkst. 18.00 redzēt komiķi Jāni Jarānu vai plkst. 21.00 aktieri Aināru Ančevski.

"Alu cilvēks" ir izrāde, kas ar humoru caur smiekliem ļauj paskatīties uz nopietnām lietām, kā arī palīdz izskaidrot dzimumu atšķirības. Izrādes laikā alu vīrietis lasa lekciju par dzīvi patiesā, reālistiskā, humoristiskā un ar mīlestību patiesā veidā. Kas padara sievieti par sievieti un kas — vīrieti par vīrieti. Kāpēc sievietes vienmēr skrien pa veikaliem, meklējot jaunas drēbes? Kāpēc vīrietis nepieņem palīdzību, ja viņš ir apmaldījies? Kāpēc sarunas vīriešu starpā ir ierobežotas līdz futbola spēles rezultātiem un primitīvām skaņām? Šo un daudz ko citu varēs uzzināt, noskatoties šo lielisko komēdiju.

Biļetes uz vienīgajām izrādēm varēs iegādāties no 4. oktobra plkst. 10.00 visās "Biļešu serviss" kasēs un www.bilesuserviss.lv.

Vairāk informācijas par izrādi http://alucilveks.tumblr.com/

Foto: Alu cilvēks. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV