Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Atklās izstādi "Aivars Vilipsōns. Suneti"

EasyGet.lv, 05.10.2012. 12:39

No 5. līdz 27. oktobrim Jāņa Akuratera muzejā būs atvērta izstāde "Aivars Vilipsōns. Suneti", kas šogad jau bija skatāma vairākos Latvijas muzejos.
Atklās izstādi "Aivars Vilipsōns. Suneti"

„Jā. Tā izstāde ir pakārtota grāmatai „Sumpurņa suneti", kas iznāca vasaras beigās [Domāta 2011. gada vasara.]. Šie darbi bija rudenī apskatāmi arī tajā „Istabas" izstādē, bet šoreiz uz planšetēm būs salikti arī tie dzejolīši.

Bet izstāde jau man vairs nav nekas jauns – kārtējo reizi aizeju, paskatos, kā viss smuki sakārts, un atkal pārliecinos, cik es esmu fantastisks... Kaut kā tā.

Īpašs prieks man joprojām ir tieši par to smuko grāmatu. Kā jau cilvēkam, kurš nenodarbojas ar rakstniecību. Taču tas nenozīmē, ka man šo sajūtu vajag atkārtot. Galvenais, ka tā ir bijusi," tā Vilipsōns pirms izstādes atklāšanas Aleksandra Čaka muzejā stāsta intervijā Kasparam Zaviļeiskim.

Tie, kas nepaguva paskatīties, cik „viss smuki sakārts" Čaka dzīvoklī, Ventspils muzejā un citur, ir aicināti uz Pārdaugavu, lai lieku reizi pārliecinātos, cik Vilipsōns ir fantastisks.

Izstādes atklāšana un tikšanās ar mākslinieku Jāņa Akuratera muzejā, Torņakalnā, O. Vācieša ielā 6a, notiks šodien plkst. 16.00. Piedalīsies Aleksandra Čaka muzeja direktore Antra Medne un, iespējams, arī pats Sumpurns.

Foto: Aivars Vilipsōns. Suneti. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV