Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Vēstures muzejs aicina uz Ģimenes dienas nodarbību "Ceļojums laikā"

EasyGet.lv, 08.10.2012. 13:24

13. oktobrī plkst. 12.00 Latvijas Nacionālais vēstures muzejs aicina uz Ģimenes dienas nodarbību "Ceļojums laikā: muižā pirms 100 un vairāk gadiem", kā arī aplūkot muzeja pamatekspozīciju „Latvijas senvēsture".

Nodarbība 6-10 gadu vecajiem apmeklētājiem notiks 19. gadsimta muižnieku dzīvojamā istabā. Tur bērni varēs iejusties muižas atmosfērā, kā arī noklausīties stāstījumu par muižnieku brīvā laika pavadīšanas veidiem un modes tendencēm viņu tērpos. Praktiskajās nodarbēs ar senajām fotogrāfijām, gravīru un gleznu reprodukcijām 6-10 gadus vecie apmeklētāji iepazīs gan tās muižas, kuras jau zudušas, gan tās, kas mūsdienās joprojām pastāv.

Vecāki par to pašu Ģimenes biļetes cenu un tai pašā laikā (12.00) var izmantot iespēju doties ekskursijā pa muzeja pamatekspozīciju „Latvijas senvēsture" gida pavadībā un iepazīties ar bagāto arheoloģisko priekšmetu krājumu, kas vēsta par senākajām arheoloģiskajām kultūrām Latvijā un ļauj izsekot Latvijas maztautu – kuršu, zemgaļu, sēļu, latgaļu un lībiešu pēdām. 

Šo iespēju - reizi mēnesī aplūkot muzeja izstādes un ekspozīcijas gida pavadībā – muzejs piedāvā par parastās biļetes cenu. To aicināti izmantot gan vecāki, kas kopā ar bērniem atnākuši uz Ģimenes dienas pasākumu, jo abas norises notiks paralēli, gan ikviens cits interesents.

Ieejas biļetes cena izstādē: pieaugušajiem Ls 2, pensionāriem un studentiem Ls 1, skolēniem Ls 0,50. Derīga Ģimenes biļete. Ģimenes biļetes cena Ls 2,50.

www.lnvm.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV