Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

LTV7 pievēršas Indijas pusdienkārbiņu brīnumam

EasyGet.lv, 09.10.2012. 11:37

Starp LTV7 šīs nedēļas īpašajām pārraidēm ir ne tikai sporta sacensības, bet arī dokumentālā filma „Pusdienkārbiņu brīnums". Īpašas dokumentālas filmas skatieties LTV7 darbadienu vakaros!

2008. gadā tapusī Vācijas un Indijas kopražojuma dokumentālā filma dod iespēju ieskatīties strauji augošās Indijas lielpilsētas ikdienā no vietējo pusdienkārbiņu piegādātāju skatupunkta.

Mumbajā mīt ap 20 000 000 cilvēku. Kaut arī te valdošā rosība no malas varētu likties haotiska, šajā Indijas metropolē darbojas pasaulē labākā loģistikas sistēma. Lielajā pilsētā ik dienu pusdienlaikā tiek piegādāti 200 000 pusdienkārbiņu, un statistika liecina, ka tikai viens no 16 miljoniem sūtījumu noklīst!

Krāsaino kārbiņu sistēma Mumbajā nevainojami darbojas jau vairāk nekā simt gadu. Par mājās gatavoto pusdienu piegādi rūpējas aptuveni 5000 cilvēku, un, lai laikā sasniegtu ēdājus, pusdienkārbiņas mēro tālus ceļus – tās ved ar ratiņiem, velosipēdiem un vilcieniem, nes rokās, saiņos un uz galvas...

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV