Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

LTV7 dokumentālo filmu programma šonedēļ

EasyGet.lv, 16.10.2012. 11:00

LTV7 dokumentālo filmu programmā šonedēļ – vairāki pieturas punkti: stāsti par lieliem objektiem, izdzīvošanu ekstrēmās situācijās un planētas pārtikas problēmām.
LTV7 dokumentālo filmu programma šonedēļ

Trešdien, 17. oktobrī, pulksten 21:00, lielu, lielāku un lielāko objektu cienītājiem gaidāma tikšanās ar lielāko cilvēku būvēto objekts debesīs - Starptautisko kosmosa staciju, kura paredzēta desmit astronautu komandai un diennakts laikā 16 reizes apriņķo ap Zemi 350 kilometru augstumā.

Pagājušajā nedēļā ar dokumentālo filmu „Pusdienkārbiņu brīnums" iesākto pārtikas tēmu šonedēļ - ceturtdien, 18. oktobrī, plkst. 20:30 – turpina pārsteidzošais dokumentālais kinodarbs „Pārtikas planēta". Trīs zinātnieki ilgus gadus veltījuši tam, lai izstrādātu ēšanas plānu, kas būtu veselīgs un nekaitētu nedz videi, nedz planētas nākotnei. Viņu atklājumi ir pārsteidzoši! Izrādās, daudzas mūsdienu pasaulē aktuālas problēmas – slimības, ekoloģiskās katastrofas, pat globālā sasilšana – ir uzveicamas, mainot ēšanas paradumus.

Piektdienas, 19. oktobra, vakarā, kā ierasts, LTV7 aicina skatīties dokumentālās daudzsēriju filmas „Izdzīvotāji" sērijas. Šoreiz LTV7 sāks „Izdzīvotāju" piektās sezonas sēriju demonstrēšanu. Pirmā no tām – par ģimeni, kurā iesprūst Arizonas tuksnesī.

Īpašas dokumentālas filmas skatieties LTV7 darbadienu vakaros!

Foto: Kadrs no filmas "Pārtikas planēta". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV