Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Iznācis š! nr. 11 „Artventurous"

EasyGet.lv, 18.10.2012. 14:01

Komiksu kultūras žurnāls kuš! laidis klajā jaunu š! numuru „Artventurous" ar 27 starptautisku mākslinieku vizuālajiem stāstiem, informē Dāvids Šilters.
Iznācis š! nr. 11 „Artventurous"

164 lappusēs publicēti 28 komiksi un ilustrācijas – autobiogrāfiski un iztēles rosināti stāsti, kurus iedvesmojusi māksla – pazīstami mākslas darbi, mākslinieki un viņu dzīvesstāsti, mākslas radīšanas process vai gluži pretēji – iedvesmas trūkums. Komiksu autori ir 27 mākslinieki no Latvijas, Polijas, Beļģijas, Austrijas, Itālijas, Francijas, Spānijas, Apvienotās Karalistes, Šveices, Zviedrijas, ASV, Kanādas, Brazīlijas un Dienvidāfrikas.

Vāka stāsta autors ir latviešu mākslinieks Leonards Laganovskis.

Numura autori: Elīna Brasliņa, Mikus Duncis, Leonards Laganovskis, Oskars Pavlovskis, Ingrīda Pičukāne un Mārtiņš Zutis no Latvijas, Renata Gasiorowska no Polijas, Aidan Koch, Jen Rickert, KJ Martinet un Roman Muradov no ASV, Betty Liang no Kanādas, Brecht Vandenbroucke no Beļģijas, Daniel Werneck no Brazīlijas, Dilraj Mann un Simon Moreton no Apvienotās Karalistes, Emelie Ostergren no Zviedrijas, Ilde Betanzos un Marc M. Gusta no Spānijas, Jean De Wet no Dienvidāfrikas, König Lü.Q. no Šveices, Simon H un Nicolas Mahler no Austrijas, Olive Booger no Francijas, Damiano Fenoglio, Nicolo Pellizzon un Ugo Schiesaro no Itālijas.

š! „Artventurous" izdots ar Valsts Kultūrkapitāla fonda atbalstu.

Nākamais š! #12 par tēmu „Nākotne 2.0" iznāks 2012. gada novembrī.

kuš! izdevumi pieejami galerijā „Istaba", veikalos „Lukabuka", „Randoms", „Muhamors", grāmatnīcas „Globuss" 2.stāvā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV