Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Dabas vakars "Kukaiņi mums līdzās"

EasyGet.lv, 24.10.2012. 16:53

Latvijas Dabas muzejā 25. oktobrī plkst. 18:00 notiks dabas vakars, kurā muzeja entomologi Jānis Dreimanis un Nikolajs Savenkovs stāstīs par kukaiņu daudzveidīgo pasauli, informē muzeja pārstāvji.
Dabas vakars "Kukaiņi mums līdzās"

Muzeja entomologi ļaus apmeklētājiem ielūkoties daļā Latvijas kukaiņu sugām, kas pieejamas Dabas muzeja kukaiņu kolekcijā. J. Dreimanis stāstīs par skudrām un prezentācijā klāstīs par šī gada īpašo Entomoloģijas biedrības izvirzīto kukaini un tā tuvākajiem radiniekiem. Savukārt N. Savenkovs stāstīs par kukaiņiem Dabas muzeja jaunatklātajā fotoizstādē "Kukaiņi tuvplānā", kurā aplūkojamas 150 fotogrāfijas. Tajās redzami dažādi kukaiņi, kas gadījušies pa ceļam Latvijas kukaiņu fotogrāfiem gan brīvā dabā Latvijā un pasaulē, gan LU Botāniskā dārza Tauriņu mājā un Zooloģiskajā dārzā. Ikviens dabas vakara apmeklētājs varēs izmantot iespēju uzdot sev interesējošos jautājumus par kukaiņiem.

Foto – no LDM arhīva

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV