Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Helovīna nedēļā izsludināts „instagram" konkurss

EasyGet.lv, 29.10.2012. 15:22

Helovīna nedēļā bārs „Ar mani atkal runā kaijas", sadarbībā ar Rīga Radio, aicina iemūžināt savu ikdienu vēl aktīvāk nekā tas darīt līdz šim, piedaloties „instagram" konkursā.

"Visas nedēļas garumā, ja tev ir telefons, kuram ir pieejama „instagram" aplikācija, bildē visu, ko redzi un kas tev saistās ar tēmu „Ar mani atkal runā.." - tā var būt kaija klasiskā, Helovīnam izgrebtais ķirbis vai istabas biedra baisi netīrā bļoda.

Savai „Ar mani atkal runā..." instagram bildei pievieno haštagus #RigaRadio un #RunaKaijas, lai mēs visas nedēļas garumā bildes varam aplūkot un izvēlēties labākās bildes, kurām piešķirt balvas," vēsta konkursa rīkotāji.

2. novembrī ap pulksten 22.00 bārā „Ar mani atkal runā kaijas" notiks ballīte DJ Artūra Medņa vadībā. "esaisties Jēgermeistara meiteņu izklaidēs un pusnaktī, kad tradicionāli kariete pārvēršas par ķirbi, pievērs uzmanību ekrāniem un ieraugi vai tava bilde ir tā laimīgā, kura saņems 20 Ls dāvanu karti vai kādu no veicināšanas balvām."

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV