Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

"Dzejtaurenis" aicina uz īpašo Spēlmaņu nakts izrādi

EasyGet.lv, 05.11.2012. 11:17

Laikmetīgās dejas un zīmējumu izrāde "Dzejtaurenis" šogad ir dubults nominants Spēlmaņu nakts balvai, tādēļ visi lielie un mazie interesenti tiek aicināti uz izrādi 22. novembrī plkst. 19:00 Rīgas Mākslas Telpā, informē Sondra Lāce.
"Dzejtaurenis" aicina uz īpašo Spēlmaņu nakts izrādi

Izrādē "Dzejtaurenis" kustība, tēli, ēnas un mūzika veido dzejas pasauli un stāstu, kurš ļauj ikvienam redzēt un ieraudzīt, dzirdēt un sadzirdēt, pacelties spārnos un noticēt...

Projektā piedalās laikmetīgās dejas horeogrāfe un dejotāja Elīna Breice, marimbas virtuozs un komponists Rihards Zaļupe. Izrādes režisors Varis Klausītājs iedvesmojies no Aivara Neibarta dzejoļu krājuma Taureņkaraļvalstība, kas arī ir pamats darbībai uz skatuves. Projekta īpašais dalībnieks ir scenogrāfe Hiroko Ošima no Japānas.

„Ja nav redzēta laikmetīgā izrāde bērniem Dzejtaurenis, viss iepriekš uzrakstītais var šķist pa galam triviāls un banāls. Tomēr atļaušos apgalvot, ka radošās komandas veikums ir kvalitatīva un mākslinieciski augstvērtīga laikmetīgā māksla bērniem gandrīz jebkurā vecumposmā. Sākot ar apzinīgo – kad trīsgadnieks saprot, ko nozīmē teātris un izrāde." Dita Eglīte, žurnāls Dance.lv.

Priekšnesums tiek veidots bez teksta un tam ir kamerformāts.

Biļetes pieejamas Biļešu Paradīzes Kasēs un www.bilesuparadize.lv

Vairāk informācijas:
www.greenrivermusic.lv
www.zimejumuteatris.lv

Foto: Izrāde "Dzejtaurenis". Foto (c) Kaspars Teilāns

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV