Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Dejas - ritma izrāde "No Drums, No Problems" atgriežas Artelī

EasyGet.lv, 06.11.2012. 13:57

Apvienības Pulsa efekts dejas - ritma izrāde "No Drums, No Problems" atgriežas gandrīz teātrī Artelis. Izrāde veiksmīgi aizvadījusi jau divas sezonas, bet ņemot vērā skatītāju pieprasījumu, mākslinieki nolēma izrādi rādīt arī šogad, tikai divās izrādēs – 20. un 22. novembrī, informē Pulsa efekts pārstāve Rebeka Gaiša-Vīksna.
Dejas - ritma izrāde "No Drums, No Problems" atgriežas Artelī

"No Drums, No Problems" ir absolūti inovatīva divcēlienu dejas - ritma izrāde Latvijā. Gandrīz izrāde ir par komiski ambicioziem aizskatuves strādnieku sapņiem, kam varbūt būs lemts piepildīties... Par nelielo, taču gandrīz nepārvaramo tiltu starp skatuvi un aizskatuvi.

Izrādes laikā Pulsa efekts dalībnieki rada ritmu un skaņu ar dažādām sadzīviskām lietām, kā arī uz pašu ķermeņiem (body percussion jeb body-drumming), turklāt to visu apvienojot ar deju un mūziku „lai gan skatītājam, redzot kādu ritmiski dauzām krāsu bundžas un citus sadzīves objektus, pirmās asociācijas, protams, raisīsies ar slavenajiem stompiem, Pulsa efekta veidotais skatuves (un aizskatuves) stāsts ir vēstījums ar oriģinālu struktūru, ideju un humoru, turklāt – profesionāls, atraktīvs un publiku aizraujošs," tā Dita Eglīte, no žurnāla Dance.lv.

Koncertuzvedumu Cabaret režisors, Viktors Runtulis par izrādi: „Šī izrāde ir pilnīga inovācija sižeta pasniegšanas formas ziņā. Tā liek veselīgi pasmieties par sevi, jo tajā var atrast daudzas līdzības ar savu dzīvi. Pulsa efekts piedāvā citu redzes leņķi uz visiem zināmām un atpazīstamām dzīves ainiņām. Protams, tajā var atrast arī daudz dziļākas lietas."

Izrādē piedalās Pulsa efekts un profesionāli mūziķi režisora funkciju izpildītājs/ galvenais horeogrāfs: Guntis Spridzāns (Pulsa efekts); ritma kompozīciju autors: Dzintars Vīksna (Pulsa efekts), izrādes tehniskie risinājumi: Kristaps Krolls (Pulsa efekts), horeogrāfs/ dejotājs: Gints Dancītis (Pulsa efekts); mūziķi: Diāna Pīrāgs vai Karīna Tropa (vokāls), Iļja Šneiveiss (akordeons, taustiņi, ģitāra) un Edvīns Ozols (bass, kontrabass).

Ieeja no plkst.19.00, izrādes sākums plkst.20.00. Biļetes cena: 5 Ls – 7 Ls, biļetes nopērkamas Biļešu paradīzes kasēs www.bilesuparadize.lv.

Vairāk info par izrādi: www.pulse-effect.lv un www.artelis.lv



Foto: Dejas - ritma izrāde "No Drums, No Problems". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV