Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Foto: Atklāts gaismas festivāls Staro Rīga 2012

EasyGet.lv, 16.11.2012. 10:17

Piektā gaismas festivāla Staro Rīga laikā rīdziniekus un pilsētas viesus no 15. līdz 18. novembrim ik vakaru pilsētā priecēs ap 80 krāšņi gaismas objekti.
Foto: Atklāts gaismas festivāls Staro Rīga 2012

Galerijas:

Šogad festivāla tēma un aicinājums ir doties gaismas - patiesu vērtību - meklējumos. Katram gaismas objektam ir sava leģenda, tāpēc ikviens aicināts uzkavēties pie tiem un izbaudīt pilsētu nesteidzīgā pastaigā.

Festivāla laikā gaismas objekti pilsētā iedegsies ik vakaru plkst. 18:00 un priecēs skatītājus līdz plkst. 23:00. Īpaša festivāla diena būs 17. novembris, kad, pievienojoties starptautiskai akcijai, festivālā tiks atzīmēta Starptautiskā priekšlaicīgi dzimušo bērnu diena. Šajā vakarā Pārdaugavā tiks īstenots šovs Pagarinātā diena, kā arī pirmo reizi pilsētas iedzīvotāji un viesi ieraudzīs Latvijas Tiltu dāvanu valsts svētkos - izgaismotu Vanšu tiltu.

Foto: Staro Rīga 2012. Foto (c) Marina Ignatjeva

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV