Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Muzejs aicina uz diskotēku ar Uldi Rudaku un rakstniekiem

EasyGet.lv, 06.12.2012. 09:34

Rakstniecības un mūzikas muzejā trešdien, 12. decembrī, plkst. 17:30 notiks pasākums "Diskodzeja 1970... 2012", kurā piedalīsies Latvijas rakstnieki, savukārt par mūziku rūpēsies diskžokejs Uldis Rudaks, informē muzeja mājas lapas redaktore Maija Treile.
Muzejs aicina uz diskotēku ar Uldi Rudaku un rakstniekiem

Ikviens atnācējs tiks iemests laika virpulī un nokļūs tālīnajos septiņdesmitajos kāda nezināma kultūras nama jaungada diskotēkas atmosfērā ar eglīti, dejām, īstām sniegbaltītēm un salaveci. Cildinošas svētku uzrunas mīsies ar rakstnieku lasīto dzeju un prozu gan no septiņdesmitajiem, gan mūsdienām. Par tematiski atbilstošu mūziku gādās Uldis Rudaks: skanēs gan tolaik aktuālas un visiem labi pazīstamas Padomju Latvijas estrādes melodijas, gan arī pa kādam „kaitīgam" Rietumu grāvējam.

Pasākumā piedalīsies rakstnieki Anna Auziņa, Inga Gaile, Rihards Bargais, Ingmāra Balode, Andris Ogriņš, Māris Salējs, Marts Pujāts, Krišjānis Zeļģis, Toms Treibergs, Jānis Vādons, Andris Hiršs, Ivars Šteinbergs u. c. Sarīkojumu vadīs Baiba Vanaga un Līva Pugoviča, RMM.

Šobrīd RMM apskatāma 1970. – 1980. gadu kultūras norisēm veltīta izstāde "Smacenis". Pasākums "Diskodzeja 1970 ...2012" tematiski papildina izstādi; apmeklētāji aicināti vakara gaitā iegriezties arī izstādē un gūt plašākus iespaidus par padomju stagnācijas laiku un tā notikumiem.

Pasākumi Rakstniecības un mūzikas muzejā (Rīgā, Pils laukumā 2) notiek katru trešdienu plkst. 17:30. Sarīkojuma laikā (no plkst. 17:30 līdz 19:00) bērniem būs iespēja piedalīties muzeja nodarbībā "Skaņu pavēlnieks".

Ieejas maksa sarīkojumā – Ls 1,50; pensionāriem, studentiem un skolēniem – Ls 1 (cenā iekļauts izstāžu apmeklējums); maksa par nodarbību bērniem – Ls 1.

Papildu informācija: www.rmm.lv

Foto: Uldis Rudaks. Publicitātes foto 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV