Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs aicina uz Ģimenes dienu „Personības Rīgas vēsturē"

EasyGet.lv, 06.12.2012. 13:50

Svētdien, 9. decembrī, no plkst. 11.00-17.00 Rīgas vēstures un kuģniecības muzejā notiks Ģimenes diena, kas būs veltīta tēmai „Personības Rīgas vēsturē". 

Interesentiem būs iespēja iesaistīties spēlē - uzdevumā „Meklē personības Rīgas gadsimtu vēsturē!". Darba lapas varēs saņemt muzeja vestibilā un tad doties orientēšanās - meklējumu ceļā pa muzeja ekspozīciju cauri Rīgas gadsimtiem!

Rīgas gadsimtu gaitā ir bijušas, ir un būs daudzas personības, kuru darbība, statusa noteikta, pārliecības virzīta vai personisko dotumu raisīta, pilsētas vēstures līkločos bijusi kā īpaši novērtēta, pamanīta, cildināta vai gluži pretēji – pelta. Un katram no viņiem ir savs stāsts. Tādēļ, lai kaut tikai nedaudz pavērtu priekškaru uz šīm tik dažādajām personībām, kuru vārdi atrodami Rīgas vēstures un kuģniecības ekspozīcijā, muzeja speciālisti ir sagatavojuši tematisko uzdevumu spēli.

Īpaši draudzīgā Ģimenes dienas ieejas maksa: Ls 1,- ; skolēniem, studentiem, LR pensionāriem – Ls 0,50.

Tuvāka informācija muzeja Komunikācijas darba nodaļā, tālr.: 65356676; 67356677.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV