Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Seriāla „Bīstamās mājsaimnieces" 8. sezonas maratons

EasyGet.lv, 18.12.2012. 10:51

Tikai kanālā Fox Life 29. un 30. decembrī no plkst. 16:00 skatītājiem būs iespēja noskatīties visas pēdējo gadu populārākā seriāla „Bīstamās mājsaimnieces" astotās, noslēdzošās sezonas, sērijas un vēlreiz izdzīvot spraigākos un aizraujošākos notikumus Glicīniju ielā.
Seriāla „Bīstamās mājsaimnieces" 8. sezonas maratons

Astoņu gadu laikā šis ir kļuvis par vienu no iemīļotākajiem un populārākajiem seriāliem Latvijā un visā pasaulē. Iedvesmojoties no seriāla, ir radītas vairākas galda un video spēles, ekskluzīvo kolekcijas leļļu ražotājs „Madame Alexander" izlaidis limitētu seriāla galveno varoņu leļļu partiju, kā arī dienasgaismu ieraudzījušas smaržas „Aizliegtais auglis" (Forbidden Fruit).

Kā izrādās, seriāla scenārija autors Marks Čerijs „Bīstamo mājsaimnieču" galveno sižetisko līniju ir izveidojis viņa paša mātes dzīvesstāsta iespaidā. Reiz sieviete savam dēlam ir atklājusi, cik sarežģīti un brīžiem izmisīgi ir nācies pretoties ikdienas grūtībām, vienai pašai audzinot bērnus un gādājot iztiku.

Ir izskanējušas dažādas baumas un spekulācijas par seriāla atdzimšanu un, iespējams, līdzīgi kā seriāla „Sekss un lielpilsēta" gadījumā, drīzumā visas varones varēsim skatīt uz lielajiem kino ekrāniem.

Kopumā seriāls „Bīstamās mājsaimnieces" ir ieguvis sešas Emmy, 2 Zelta Globusa un 45 citas augsta līmeņa TV un kino godalgas. Pēc šī formāta adaptēti seriāli ir tapuši Turcijā, Ekvadorā, Kolumbijā, Brazīlijā un Argentīnā.

Drīzumā FOX Life kanālā - seriāla „Bīstamās mājsaimnieces" dvīņumāsa

Šobrīd M. Čerijs strādā pie jauna seriālu grāvēja „Ambiciozās istabenes" (Devious Maids), kas Fox Life ekrānos būs skatāms jau nākamā gada pavasarī. Kā viena no producentēm šajā projektā piedalās arī seriāla „Bīstamās mājsaimnieces" Gabijas lomas atveidotāja Eva Longorija.

Tas būs stāsts par piecām provinciālām istabenēm, kuras uzsākušas darbu Beverlihilzas bagātnieku villās. Tāpat kā liela daļa sieviešu, arī viņas sapņo par greznu un nodrošinātu dzīvi kopā ar bagātu un ietekmīgu vīrieti. Lai sasniegtu savu mērķi, viņas ir gatavas uz pilnīgi visu. Taču slavenību un bagātnieku dzīve patiesībā nebūt nelīdzinās pasakai – visapkārt ir valda meli, nodevība, netīri noslēpumi un pat slepkavības.

Foto: Seriāla „Bīstamās mājsaimnieces" publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV