Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Seriāla „Deksters" jaunās sezonas pirmizrāde kanālā FOX

EasyGet.lv, 20.12.2012. 12:39

Janvāris kanālā FOX - īsts pirmizrāžu mēnesis! Populārā seriāla „Deksters" 7. sezona ir tikai pirmā no plašā jaunumu klāsta, ko 2013. gada sākumā kanāls sarūpējis saviem skatītājiem. No 4. decembra turpmāk ik pirmdienu plkst. 19:00 ikvienam būs iespēja sekot līdzi iemīļotā un pretrunīgi vērtētā Dekstera Morgana cīņai ar ļauno.
Seriāla „Deksters" jaunās sezonas pirmizrāde kanālā FOX

TV ekrānos seriāls atgriežas ar jaunu un nervus kutinošu spriedzi. Deksteram nāksies realitātē piedzīvot to, kas līdz šim viņam rādījās tikai ļaunākajos murgos. Viņa māsa Debra kļūst par aculiecinieci kādam no Dekstera izdarītajiem noziegumiem – rituālajai sērijveida slepkavas nogalināšanai. Tagad viņa zina par sava brāļa tumšo pusi, neremdināmo asinskāri un kodeksu, atbilstoši kuram, Deksteru uzaudzinājis viņu abu tēvs. Kamēr sieviete cenšas samierināties ar prātam neaptveramajiem jaunumiem, ka viņas iemīļotais brālis ir Maiami meklētākais un nīstākais sērijveida slepkava, Deksteru joprojām turpina vajāt viņa dabiskās dziņas - atrast noziedzniekus un sodīt tos ar savas īpašās linča tiesas spriedumu.

Seriāla galveno varoni jaunajā sezonā gaida arī jauna iepazīšanās - viņš sastop garā spēcīgo un neatkarīgo Hannu Makkeju, kurai, tāpat kā Deksteram, ir visai tumši un rūpīgi slēpjami pagātnes notikumi. Pēc Maiami Metro Slepkavību nodaļas lūguma, abi iesaistās kāda nozieguma izmeklēšanā, taču laika gaitā Deksteram rodas aizdomas par to, ka šī sieviete nav tā, par ko uzdodas...

Nu jau septiņu sezonu garumā seriāla galvenā varoņa Dekstera Morgana lomu atveido amerikāņu aktieris Maikls K. Hols, kas Latvijas skatītājam plašāk pazīstams arī kā Deivids Fišers no seriāla „Sešas pēdas zem zemes" (Six Feet Under). Par Dekstera lomas tēlojumu Hols ir saņēmis vairākas TV un kino balvas, tostarp arī prestižo Zelta Globusu.

Pats Hols atveidojamo varoni raksturo kā cilvēku, kas ir iestrēdzis neapjaustā, neapzinātā un vienkāršiem vārdiem neizstāstāmā savas biogrāfijas notikumā. Tas ir ietekmējis Dekstera zemapziņu un visu viņa būtību kopumā. „Manis tēlotais varonis noliedz savu cilvēcību. Viņš sevī it kā apslāpē līdzcietību un emocijas. Tajā pat laikā attiecībās ar apkārtējiem pierādās pretējais, jo Deksters, piemēram, ir gādīgs brālis un ļoti mīl savu māsu Debru. Jādomā, ka kaut kur dziļi sirdī viņš tomēr apzinās, ka bez negatīvajām lietām viņā slēpjas daudz gaišuma un siltuma," spriež Maikls K. Hols.

Interesanti, ka viens no seriāla „Deksters" līdzproducentiem ir Amerikā dzimušais latvietis Artūrs Rūsis. Viņš Holivudas filmu un seriālu industrijā darbojas vairāk nekā 20 gadu un ir piedalījies desmit dažāda žanra seriālu veidošanā.

Foto: Kadrs no seriāla „Deksters". Publicitātes foto 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV