Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Uz kino ekrāniem iznāk trilleris "Slazdā"

EasyGet.lv, 04.01.2013. 13:02

Šodien kinoteātros iznāk negaidītiem sižeta pavērsieniem piesātināts trilleris "Slazdā" ("Deadfall").
Uz kino ekrāniem iznāk trilleris "Slazdā"

"Slazdā" vēsta par māsu un brāli, kuri pēc kazino aplaupīšanas bēg no policijas - viņu mērķis ir šķērsot Kanādas robežu. Autoavārijas dēļ viņiem nākas šķirties un turpināt ceļu atsevišķi, bet policija uzsāk dramatisku abu bēgļu vajāšanu. Notikumi izvēršas asiņainā vajāšanā, tomēr Līza un Edisons ir gatavi uz visu, lai izkļūtu no slazda...

Titullomas izpilda aktieri Ēriks Bana, Olīvija Vailda un citi. Olīvija Vailda popularitāti ieguvusi ar lomām filmās "Trons: Mantojums", "Laikā", "Aizbēgt trīs dienās", bet Ēriks Bana ir filmu "Halks", "Minhene", "Hanna" un "Troja" zvaigzne. Filmā piedalās arī citi lieliski aktieri, ieskaitot seriāla "Sons Of Anarchy" zvaigzni Čārliju Hanemu, Sisiju Speiseku, kura ir saņēmusi vairākas ASV Kinoakadēmijas "Oscar" balvas nominācijas, un Keitu Maru ("127 stundas" u.c. filmas).

Fragmenti no intervijas ar filmas "Slazdā" galveno zvaigzni Ēriku Banu:

Kas bija galvenā motivācija piedalīties šajā filmā?

Ē.Bana: "Pēc scenārija izlasīšanas, es uzreiz sapratu, ka vēlos spēlēt Edisonu. Viņš ir bīstams un spēcīgs varonis, viņa sarežģītais raksturs mani fascinēja, tāpēc es ar prieku piekritu mana menedžera un filmas producentu piedāvājumam."

Kāda bija sadarbība ar Olīviju Vaildu?

Ē.Bana: "Arī Olīviju, tāpat kā mani, filmas scenārijs uzrunāja uzreiz, tas ir neparedzams stāsts. Olīvija ir lieliska aktrise un šajā filmā spēlē manu māsu, un es kā viņas vecākais brālis pilnībā uzņemos atbildību pār viņu. Manuprāt, man tas izdevās ļoti labi."

Kā jūs raksturotu Edisonu, kurš, neatklājot vairāk par šo varoni, skatītājiem var šķist brutāls?

Ē.Bana: "Jā, viņš ir nevaldāms, taču ar konkrētu mērķi, un šī mērķa sasniegšanai viņš ir gatavs izmantot jebkādus līdzekļus. Lai arī viņam pašam šķiet, ka viņš kontrolē notikumus, skatītāji aizraujošā veidā uzzinās, ka tā gluži nav...".

Filmu "Slazdā" demonstrēs Rīgas daudzzāļu kinoteātros "Kino Citadele", "Cinamon" un "Multikino".

Oficiālā mājas lapa: http://www.magpictures.com/deadfall/

Foto: Ēriks Bana filmā "Slazdā". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV