Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Filmu "Dokumentālists" demonstrēs visā Latvijā

EasyGet.lv, 07.01.2013. 12:24 | komentāri (1)

Jauno gadu uzsākot, Kinopunktos visā Latvijā tiks demonstrēta Ivara Zviedra un Ineses Kļavas filma "Dokumentālists", kas nacionālajā filmu festivālā "Lielais Kristaps" saņēma balvu par labāko pilnmetrāžas dokumentālo filmu, iegūstot arī skatītāju balvu, informē Kinopunkta projekta vadītāja Maija Kalniņa. Paralēli Kinopunktu seansiem filma janvārī startēs konkursa skatēs divos starptautiskos festivālos un ar Ķemeru purva Intu iepazīsies skatītāji Itālijā un Somijā.
Filmu "Dokumentālists" demonstrēs visā Latvijā

Kinopunkts darbojas 26 vietās visā Latvijā kopš 2010. gada, skatītājiem piedāvājot gan Latvijā ražotās, gan ārzemju filmas, ar mērķi aizpildīt kinoteātru trūkumu Latvijas novados. Uz doto brīdi Kinopunkti darbojas sekojošās vietās: Preiļos, Līvānos, Madonā, Balvos, Ogrē, Dobelē, Mārupē, Talsos, Suntažos, Rēzeknē, Priekuļos, Valkā, Sabilē, Ropažos, Brocēnos, Aizkrauklē, Salacgrīvā, Aucē, Tukumā, Alūksnē, Liepnā, Valgundē, Gulbenē, Saulkrastos, Limbažos, Cīravā.

Projekta vadītāja Maija Kalniņa komentē: ""Dokumentālists" noslēgs Latvijā ražoto filmu ciklu, kas Knopunktos tiek demonstrēts Nacionālā Kinocentra filmu izplatīšanas projekta "Latvijas filmu maratons" ietvaros, tāpēc jo īpaši aicinām skatītājus izmantot iespēju un noskatīties šo unikālo un savdabīgo kinodarbu" .

Informācija par seansa laikiem un datumiem atrodama projekta mājaslapā kinopunkts.lv, kā arī reģionālajā presē.

Foto: Kadrs no filmas "Dokumentālists". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV