Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Arestēts "Gangsteru mednieku" aktieris Džošs Brolins

EasyGet.lv, 07.01.2013. 12:43

11. janvārī uz Latvijas ekrāniem un daudzviet citur pasaulē iznāk krimināltrilleris "Gangsteru mednieki" ("Gangster Squad"). Viens no filmas centrālajām zvaigznēm, amerikāņu aktieris Džošs Brolins, jau nedēļu iepriekš ir sācis svinēt gaidāmo filmu, kārtīgi uzdzīvojot.
Arestēts "Gangsteru mednieku" aktieris Džošs Brolins

Aktieris ticis arestēts 1. janvāra vēlā vakarā par atrašanos sabiedriskā vietā tādā reibuma stāvoklī, kas apdraud apkārtējos. Tomēr pēc pāris stundām un apstākļu noskaidrošanas iereibušais aktieris tika atbrīvots. Informācija par aktiera trakulīgo Jaungada svinēšanu līdz masu medijiem nonāca tikai 5. janvārī. Brolins, kurš ir saņēmis ASV Kinoakadēmijas Oscar balvas nomināciju, jau iepriekš bijis policijas redzes lokā par miera traucēšanu un agresīvu uzvedību bārā, taču abos gadījumos attaisnots.

Filmā "Gangsteru mednieki" Brolins spēlē policijas vienības vadītāju, kurš izveido īpašu komandu Losandželosas bīstamākā noziedznieka notveršanai. Līdzās Brolinam filmā redzami arī tādi izcili aktieri kā Šons Pens, Raiens Goslings, Niks Nolte, Emma Stouna un citi.

Filmas "Gangsteru mednieki" darbība risinās 1949.gada Losandželosā. Mafijas boss Mikijs Koens kontrolē visas kriminālās aktivitātes pilsētā - viņš vada gan narkotiku un prostitūtu, gan arī ieroču un azartspēļu biznesus. To viņš paveic ar savu rokaspuišu palīdzību, kā arī pateicoties korumpētai policijai un politiķiem. Kad Losandželosas slepenpolicijas virsnieks Džons O'Mara ar saviem uzticamākajiem kolēģiem uzdrošinās stāties pretī un cenšas notvert vienu no visu laiku bīstamākajiem noziedzniekiem, sākas nežēlīgs karš pret gangsteriem.

Foto: Džošs Brolins filmā "Gangsteru mednieks". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV