Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Drīzumā uz ekrāniem - „Biļete uz Vegasu"

EasyGet.lv, 08.01.2013. 14:31

Ko iesākt, ja laimēti miljoni, bet nav iespējams tos saņemt? Ko darīt, ja esat pamodies tuksnesī, nevis greznos Lasvegasas apartamentos? Uz kurieni bēgt, ja bruņots amerikāņu bandīts iedzinis jūs strupceļā? Šādās situācijās četri krievi nokļūst izpriecu pilsētā Lasvegasā.
Drīzumā uz ekrāniem - „Biļete uz Vegasu"

Jaunam pārim – Maksam (Ivans Stebunovs) un Lizai (Ingrīda Olerinska) – uzsmaida laime. Viņi loterijā laimē piecus miljonus ASV dolāru. Lai saņemtu balvu, pārim jāierodas īpašā ceremonijā azarta pārņemtajā, jautrajā un pārsteigumiem pilnajā Lasvegasā.

Makss un Liza neapjauš, ka ne tikai viņi vēlas saņemt laimēto naudu. Pēc pieciem miljoniem kāro afēristu banda. Pāris kopā ar draugiem dodas uz Ameriku un iekrīt burvīga krāpnieka tīklos. Afērists Gariks (Mihails Galustjans) ir ļoti bīstams un neticami līdzīgs Elvisam Preslijam. Ar viltu un daiļrunību viņš cenšas sagrozīt viņiem galvu un izkrāpt naudu.

Piedzīvojumi sākas, kad pazūd laimīgā loterijas biļete. Vairs nav saprotams, kurš ir draugs, kurš ienaidnieks. Ko lielpilsētā iesākt bez naudas? Un kam galu galā tiks lielais ķēriens?

Režisors: Gors Kirakosjans. Aktieri: Mihails Galustjans, Ivans Stebunovs, Ingrīda Olerinska, Denijs Treho, Kima Vitlija, Vladimirs Jagličs un citi.

Piedzīvojumu komēdija uz ekrāniem Latvijā iznāks 25. janvārī.



Foto: Kadrs no filmas „Biļete uz Vegasu". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV