Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Kanāls Fox Life demonstrēs jaunu mistikas drāmu „Parka avēnija 666"

EasyGet.lv, 09.01.2013. 09:47

No 15. janvāra turpmāk otrdienās plkst. 19:00 kanālā Fox Life būs skatāms jauns un krāšņs mistikas seriāls „Parka avēnija 666", informē FOX International Channels Latvija sabiedrisko attiecību konsultants Edgars Vilcāns. Tas ir stāsts par kādu greznu Manhetenas apartamentu māju, tajā mītošo noslēpumaino dēmonu un cilvēkiem, kuru sapnis par ideālu dzīvesvietu pārvēršas īstā un neprognozējamā pārbaudījumā.
Kanāls Fox Life demonstrēs jaunu mistikas drāmu „Parka avēnija 666"

TV grāvēja „Pazudušie" (Lost) zvaigzne Terijs O'Kvīns jaunajā seriālā atveido Geivinu Dorenu, vēsturiskā Parka avēnijas nama īpašnieku, kurš kopā ar savu sievu Olīviju (lomā iejutusies seriāla „Bīstamās mājsaimnieces" spožā aktrise Vanesa Viljamsa) saimnieko leģendām un noslēpumiem apvītajā Dreika mājā. Kādam vidusmēra jaunlaulātam pārim no Amerikas vidienes negaidīti nāk piedāvājums kļūt par greznā nama apsaimniekotājiem un iespēja apmesties tajā uz dzīvi. Pirmā iespaida apburti un neko ļaunu nenojauzdami, Džeina un Henrijs ievācas jaunajā miteklī. Taču jau īsi pēc tam jaunais pāris sāk just ēkā klātesošo pārdabisko un tumšo spēku aktivitāti, kas ar katru minūti aizvien vairāk un vairāk viņus ietin savās velnišķīgajās važās...

Bez iepriekš pieminētajiem aktieriem, seriālā varēsim redzēt arī Reičelu Teilori, kas plašākam skatītāju lokam pazīstama no seriāliem „Grejas anatomija" un „Čārlija eņģeļi", Robertu Bakliju, kuru iepriekš varējām vērot seriālā „Lūpukrāsu pavēlnieces", kā arī Mersedesu Masoni, kura spēlējusi epizožu lomas seriālos „CSI: Ņujorka" un „Kāsla metode".

Seriāls „Parka avēnija 666" ir veidots pēc amerikāņu rakstnieces Gabrielas Pīrsas tāda paša nosaukuma romāna motīviem un tā producēšanu uzņēmies pazīstamais amerikāņu producents Deivids Vilkoks, kurš savulaik strādājis pie populārā TV seriāla „Likums un kārtība" (Law and Order).

Pagājušā gada oktobrī, kad seriāla filmēšana vēl gāja pilnā sparā, Ameriku satrieca postošā vētra Sendija. Tā rezultātā viss Ņujorkas pilsētas Bruklinas rajonā bāzētais seriāla uzņemšanas paviljons tika appludināts un daļēji izpostīts. Turpmākā seriāla uzņemšana tika pārcelta uz citām pilsētas studijām, kas dabas katastrofa laimīgā kārtā nebija skārusi.

Lai arī „Parka avēnija 666" ir pavisam jauns TV seriāls, tas jau ir paspējis iegūt nomināciju kā labākā TV drāma Amerikas prestižajā „People's Choice Awards 2013".

Foto: Seriāla „Parka avēnija 666" publicitātes foto 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV