Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Stass Mihailovs iesūdz tiesā komēdijas "Dublieris" veidotājus

EasyGet.lv, 14.01.2013. 09:42

Viens no šībrīža populārākajiem Krievijas dziedātājiem Stass Mihailovs ir iesūdzējis tiesā komēdijas "Dublieris" ("Дублер") veidotājus. Filma uz kino ekrāniem iznāk 18. janvārī.
Stass Mihailovs iesūdz tiesā komēdijas "Dublieris" veidotājus

Komēdija "Dublieris", kurā, iejūtoties vairāku varoņu ādā, titullomu spēlē populārais Krievijas komiķis Aleksandrs Reva no apvienības "Comedy Club", ir stāsts par skaistumkopšanas salona masieri Sevu. Izrādās, ka viņš ir ļoti līdzīgs šovbiznesa zvaigznei Igoram Uspenskim, kuram ir pavisam cita dzīve – koncerti, prezentācijas un ballītes, un ar to visu viņš nebūt netiek galā. Taču negaidīti uzzinot par Sevu, Uspenskis nolemj piedāvāt Sevam kļūt par viņa dublieri. Tā Seva tiek svešajā šovbiznesa pasaulē, kur viņu gaida neaizmirstami piedzīvojumi.

Krievijas estrādes zvaigzni Stasu Mihailovu neapmierina tas, ka filmas veidotāji kinolentē iekļāvuši Stasam nepārprotami līdzīgu varoni bez paša dziedātāja piekrišanas. Tāpēc mākslinieks iesūdzējis filmas veidotājus un kompānijas "Enjoy Movies", "Центр Идея", "Каро-Фильм" un TV kanālu "НТВ" tiesā, pieprasot kompensāciju 30 miljonu rubļu apmērā. Pamatojums – filmas veidotāji filmā iekļāvuši dziedātājam līdzīgu varoni un to nav saskaņojuši ar pašu dziedātāju.

"Dublieris" uz kino ekrāniem iznāk 18.janvārī. Filmu demonstrēs Rīgas lielākajos kinoteātros "Kino Citadele", "Multikino", "Cinamon" un arī Daugavpilī.

Foto: Kadrs no komēdijas "Dublieris". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV