Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Bezmaksas seansā demonstrēs filmu "Olafs Palme: mīlēts un ienīsts"

EasyGet.lv, 16.01.2013. 15:55

17. janvārī plkst. 17:30 kinoteātrī Splendid Palace tiks demonstrēta dokumentālā filma "Olafs Palme: mīlēts un ienīsts" par Zviedrijas premjerministra Olafa Palmes dzīvi, kas aprāvās 1986. gadā.

Filma „Olafs Palme: Mīlēts un ienīsts" ir par Zviedrijas premjerministra Olafa Palmes dzīvi līdz brīdim, kad viņš 1986.gadā tika nogalināts.

Pateicoties Olafam Palmem, tik neliela valsts kā Zviedrija spēja pamatīgi ietekmēt starptautiskas nozīmes politiskos procesus.

Filmā „Olafs Palme: Mīlēts un ienīsts" tiek attēloti tā laika svarīgākie notikumi, tostarp brīdis, kad premjerministrs tiekas ar revolucionāro studentu savienību un lēmuma pieņemšana Normstrongas ķīlnieku krīzē. Šī ir pirmā reize, kad visa viņa ģimene parādās filmā, stāstot par Zviedrijas slavenākā politiķa dzīvi.

Režisors: Moda Nīkandere (Maud Nycander), Kristīna Lindstroma (Kristina Lindström)Lomās: Ingmars Bergmans (Ingmar Bergman), Karls Bildts (Carl Bildt) and Ingvars Karlsons (Ingvar Carlsson)

Filma angļu valodā ar sinhrono tulkojumu latviešu valodā. Ieeja - bez maksas.

Organizē Zviedrijas vēstniecība sadarbībā ar kino „Splendid Palace".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV