Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Šonedēļ kinoteātros iznāk komēdija "Dublieris"

EasyGet.lv, 17.01.2013. 11:16

18. janvārī uz Latvijas kinoekrāniem iznāk komēdija "Dublieris" ("Дублер") ar "Comedy Club" dalībnieku Aleksandru Revu trīs lomās.
Šonedēļ kinoteātros iznāk komēdija "Dublieris"

"Dublieris" ir stāsts par skaistumkopšanas salona masieri Sevu. Izrādās, ka viņš ir ļoti līdzīgs šovbiznesa zvaigznei Igoram Uspenskim, kuram ir pavisam cita dzīve – koncerti, prezentācijas un ballītes, un ar to visu zvaigzne netiek galā. Taču uzzinot par Sevu, Uspenskis nolemj piedāvāt Sevam kļūt par viņa dublieri. Tā Seva tiek svešajā šovbiznesa pasaulē, kur viņu gaida neaizmirstami piedzīvojumi.

Komēdijas centrālā zvaigzne, kurš filmā izpilda trīs lomas, ir viens no Krievijas populārākajiem komiķiem un apvienības "Comedy Club" dalībnieks – Aleksandrs Reva. Mākslinieks vairākas reizes ir viesojies arī Latvijā, gan kā komiķis, gan kā viens no "Jaunā viļņa" šova vadītājiem. Kā nesen ziņoja Krievijas prese, populārais dziedātājs Stass Mihailovs komēdijas "Dublieris" veidotājus ir iesūdzējis tiesā, jo ar viņu netika saskaņota Mihailovam nepārprotami līdzīga personāža izmantošana filmā.

Daži fakti par komiķi A.Revu:
- A.Reva ir dzimis Ukrainā, tomēr komiķa senči nāk no Igaunijas. Ģimenes uzvārds kādreiz bija Erva, taču Ukrainā uzvārds tika mainīts, un tagad tas ir Reva;
- Pirms komiķa karjeras un panākumiem apvienībā "Comedy Club" A.Reva strādāja par elektriķi raktuvēsReva filmējies vairākās kinolentēs, TV projektos, kā arī ieskaņojies lomas animācijas filmām ;- TV šovos aktieris izmanto tādus skatuves vārdus kā Artūrs Pirožkovs, Dons Digidons u.c.Aktierim pieder restorāns Maskavas centrā.

Filma "Dublieris'' tiks izrādīta Rīgas kinoteātros "Kino Citadele", "Cinamon", "Multikino" un Daugavpils kinoteātrī "Silvesrcreen".

A.Revas oficiālā mājas lapa: http://alexander-revva.com/

Foto: Kadrs no fimas "Dublieris". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV