Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Rīgas naudas ceļš cauri gadsimtiem uz Eiro - Rīgas vēstures un kuģniecības muzejā

EasyGet.lv, 23.01.2013. 16:16

Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs aicina svētdien, 27. janvārī, apmeklēt Ģimenes dienas pasākumu „Rīgas naudas ceļš cauri gadsimtiem uz Eiro", informē muzeja pārstāve.

Ģimenes dienas apmeklētāji aicināti piedalīties tematiskās ekskursijās "Rīgas naudas ceļš cauri gadsimtiem", kas sāksies plkst. 11.00. 13.00, 15.00. Nauda rīdzinieku un Rīgas viesu maciņos vakar, šodien, rīt. Kāda tā bija un kā tika tērēta pirms gadsimtiem, kā tā pārveidojās un attīstījās dažādu varu ietekmē, kādu to vēlamies redzēt nākotnē - par to visu un daudz ko citu būs iespēja uzzināt ekskursijā.

Savu vērību un zināšanas mazie un lielie varēs pārbaudīt, kopīgi veicot uzdevumus Darba lapās „Nauda", bet fantazēt un radoši sevi apliecināt būs iespēja uzdevumā - "Uzzīmē savas Eiro monētas skices dizainu!".
Ģimenes dienas aktivitāšu apmeklētājiem muzejs dāvā īpaši draudzīgo Ģimenes dienas ieejas maksu: Ls 1,00; pensionāriem, studentiem, skolēniem Ls 0,50.

Plašāka informācija: Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja Komunikācijas darba nodaļā, tel.: 67356676, kā arī www.rigamuz.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV