Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

"Lote" gūst panākumus Indijā

EasyGet.lv, 24.01.2013. 17:06

8. Starptautiskajā Indijas bērnu filmu festivālā, kas norisinājās no 9. līdz 13. janvārim, žūrija Latvijas un Igaunijas kopražojuma animācijas filmu "Lote un Mēnessakmens noslēpums" apbalvojusi ar titulu „Labākā animācijas filma".
"Lote" gūst panākumus Indijā

Festivāla prezidents N.R.N.Gowda neslēpj saviļņojumu par redzēto: „Tā ir pārsteidzoša filma, kuru atcerēsimies vēl vairākus nākamos gadus!".

Festivāls notika vienlaikus piecās pilsētās, kļūstot par vienīgo filmu festivālu pasaulē, kas norisinās vienlaicīgi vairāk nekā četrās pilsētās.

Filmu studijas Rija un Eesti Joonisfilm kopražojuma filma "Lote un Mēnessakmens noslēpums" kopš pirmizrādes Berlīnes kinofestivālā 2012. gada februārī piedalījusies 40 starptautiskos festivālos kopumā 28 valstīs, tostarp Čikāgā, Japānā, ASV, Argentīnā, Taivānā un plaši visā Eiropā, mājās pārvedot 8 balvas.

Filmas "Lote un Mēnessakmens noslēpums" komanda: režisori Janno Põldma, Heiki Ernits, māksliniece Laima Puntule, mūzikas autors Renārs Kaupers. 

Foto: Kadrs no animācijas filmas "Lote un Mēnessakmens noslēpums". Publicitātes foto 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV