Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Sākas darbu iesniegšana fotokonkursam „Mana pārsteidzošā Latvija"

EasyGet.lv, 28.01.2013. 10:13

Kanāls „National Geographic" sadarbībā ar „Sony" uzsācis vērienīgu projektu, kura ietvaros ikviens Latvijas iedzīvotājs ir aicināts pieteikt savu darbu fotokonkursam „Mana pārsteidzošā Latvija", kļūt par īpašas izstādes dalībnieku, kā arī cīnīties par galveno balvu – jauno „Sony" NEX-5R spoguļkameru, informē FOX International Channels Latvija sabiedrisko attiecību konsultants Edgars Vilcāns.

No šodienas, 28. janvāra, līdz 24. februārim ikvienam ir iespēja pieteikt savu darbu konkursam, augšupielādējot paša uzņemtu fotogrāfiju par tēmu „Mana pārsteidzošā Latvija", kanāla „National Geographic" interneta vietnē http://www.facebook.com/NatGeoLatvija. Pirms darbu iesniegšanas konkursa rīkotāji aicina iepazīties ar konkursa nolikumu, kas atrodams iepriekšminētajā mājas lapā.

„Kanāls „National Geographic" visā pasaulē regulāri organizē līdzīga veida konkursus ar mērķi popularizēt dabas foto mākslu un ļaut cilvēkiem radoši izpausties. Atzīmējot biedrības „National Geographic" 125 dzimšanas dienu, esam nolēmuši arī Latvijas iedzīvotājiem dot šādu iespēju. Konkursā var piedalīties ikviens – gan amatieris, gan arī profesionāls fotogrāfs. Galvenais, iesniedzamajiem darbiem jāatbilst konkursa kritērijiem," stāsta Ilze Buna, Fox International Channels Latvija pārdošanas un mārketinga vadītāja.

Konkursa uzvarētāju un galvenās balvas – jaunās „Sony"NEX-5R spoguļkameras – ieguvēju noteiks kompetenta žūrijas komisija, kuras sastāvā ir fotogrāfs Jānis Deinats, žurnāla „National Geographic" galvenais redaktors Rimants Ziedonis, vides pētnieks Māris Olte, dabas fotogrāfs un biologs Māris Kundziņš un TV ziņu moderatore Kristīne Garklāva.

Gan konkursa dalībnieki, gan arī citi interesenti tiek aicināti izteikt savu viedokli un vērtēt iesniegtās fotogrāfijas, jo 25 darbi, kas ieguvuši visvairāk balsu, no 4. līdz 18. martam būs apskatāmi īpašā izstādē tirdzniecības centrā „Spice". Visvairāk balsu ieguvušās fotogrāfijas autors saņems žurnāla „National Geographic" gada abonementu.

Ar konkursa aprakstu, termiņiem un nolikumu iespējams iepazīties kanāla „National Geographic" interneta vietnē http://www.facebook.com/NatGeoLatvija.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV