Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Aicina pieteikt projektus tradicionālo kultūras pasākumu rīkošanai

EasyGet.lv, 28.01.2013. 13:13

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) izsludina tradicionālo kultūras pasākumu finansēšanas konkursu. Konkursa mērķis ir nodrošināt tradicionālo kultūras pasākumu norisi, veicināt gan tradicionālās, gan laikmetīgās kultūras attīstību Rīgā, kā arī sekmēt kultūras vērtību izplatīšanu un pieejamību galvaspilsētas iedzīvotājiem un viesiem, informē Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Projektus par Lieldienu pasākumiem, Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienai veltītiem pasākumiem pilsētvidē, Mātes dienai un Starptautiskajai ģimenes dienai veltītiem koncertiem, Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai veltītiem pasākumiem, Komunistiskā genocīda upuru piemiņas pasākumiem, ielīgošanas pasākumiem un Līgošanu Rīgā jāiesniedz līdz 28. februāra plkst. 12.00.

Savukārt līdz 4. marta plkst. 12.00 tiks gaidīti pieteikumi kultūras projektiem mūsdienu kultūras forumam „Baltā nakts", Lāčplēša dienas atcerei, Latvijas Republikas proklamēšanas dienai veltītiem pasākumiem, Adventa un Ziemassvētku koncertu un pasākumu projektiem, kā arī iecerēm Ziemas saulgriežu sarīkojumiem pilsētvidē, Rīgas Ziemassvētku koncertam un gadumijas pasākumam 11. novembra krastmalā.

Konkursa nolikums un saistītie dokumenti pieejami interneta vietnē: www.kultura.riga.lv sadaļā „Finansēšanas konkursi". Projektu pieteikumi jāiesniedz RD IKSD Klientu apkalpošanas centrā (Krišjāņa Valdemāra ielā 5) darba dienās no plkst. 9.00 līdz 16.00. Tālrunis informācijai 67043670.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV