Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

„Disney on Ice" izrādē Deiziju latviski ierunā Ilze Ķuzule-Skrastiņa

EasyGet.lv, 01.02.2013. 10:35

Vairāk nekā 50 Disneja tēli, kuri 2. un 3. februārī ciemosies Arēnā Rīga, runās latviski. „Disney on Ice" šovu „Svinības!" dublēs liela komanda zināmu un talantīgu Latvijas kino, teātra un televīzijas aktieru.
„Disney on Ice" izrādē Deiziju latviski ierunā Ilze Ķuzule-Skrastiņa

„Bērnībā mans iemīļotākais tēls bija Deizija, jo viņa bija vienīgais tēls ar lielām, baltām kurpēm. Protams, man pašai arī tādas tad vajadzēja," stāsta Deizijas balss dublētāja Ilze Ķuzule-Skrastiņa. „Man ļoti patīk tas darbs, kas saistīts ar animācijas tēlu dublēšanu, tāpēc bija jauki piedalīties „Disney On Ice" šovā."

Bez Ilzes Ķuzules-Skrastiņas šovā varēsim dzirdēt arī Arta Robežnieka (Džeks Skelingtons, Vudijs), Ditas Lūriņas (Alise), Olgas Dreģes (Kruella), Edgara Lipora (Mikipele), Jāņa Kirmuškas (Trakais Cepurnieks, Rekss), Mārtiņa Ruska (Donalds), Zigurda Neimaņa (Lumiere) un daudzu citu pazīstamu aktieru balsis.

„„Disney On Ice" pārstāvji aktierus Disneja tēlu ierunāšanai izvēlējās tā, lai visiem tēliem, kuri runā šovā, ir tāda pati vai līdzīga balss oriģinālajiem Disneja kompānijas radīto tēlu tembriem. Turklāt šovs tiks rādīts latviešu valodā, tāpēc katrs bērns, pat visjaunākais, visu labi sapratīs," stāsta uzņēmuma „SEVEN Live" vadītājs Juras Vėželis.

Par vienu no visgrūtāk ierunājamajiem tēliem atzīst Gūfiju, specifisko un ļoti neparasto smieklu dēļ. Latvijā šis uzdevums tika uzticēts Laurim Subatniekam, ko var uztvert kā augstu viņa prasmju novērtējumu.

Pašas skaistākās Disneja dziesmas latviski iedziedāja Ieva Kerēvica, Zane Dombrovska, Dons un Laimis Rācenājs, kā arī četri izvēlēti koristi.

„Disney On Ice" tēlu dublēšanas komandai no vienas puses darbs nebija grūts, jo nav nepieciešams saskaņot lūpu kustības ar vārdu skaņām, taču no otras puses - visas emocijas un izteiksmes ir jāsniedz publikai tikai caur balsi, kas ir sarežģīti. Katram skatītājam būs iespēja pārliecināties par mūsu pašmāju aktieru sniegumu šī uzdevuma izpildē.Krāšņais „Disney On Ice" ģimenes šovs „Svinības!" skatītājiem atmiņā atsauks 16 krāšņākos Disneja stāstus un to varoņus, kā arī iepazīstinās publiku ar duci vispopulārāko un skaistāko svētku no visas pasaules.

Biļetes uz „Disney On Ice" šovu „Svinības!" vēl ir pieejamas Biļešu Serviss tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuserviss.lv.

Foto: „Disney on Ice" izrāde. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV