Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Bērnus aicina iepazīt un ieskandināt saksofonu

EasyGet.lv, 06.02.2013. 10:56

Sestdien, 16. februārī, plkst. 11:00 Rakstniecības un mūzikas muzejā notiks cikla pirmsskolas un sākumskolas bērniem ar vecākiem Kas tu esi? pasākums, kurā piedalīsies saksofonu trio no grupas The Sparkling 5, informē muzeja mājas lapas redaktore Maija Treile.

Sarīkojumā bērniem un vecākiem būs iespēja uzzināt vairāk par saksofonu un tam radniecīgajiem mūzikas instrumentiem, iepazīt to skanējumu un tehniskās iespējas, kā arī pašiem izmēģināt saksofona un citu pūšaminstrumentu ieskandināšanu, pasākuma beigās izveidojot kopīgu priekšnesumu. Laipni gaidīti mazi un lieli, mammas un tēti, brāļi un māsas – it visi, kam vien ir vēlme izmēģināt kaut ko jaunu.

Šajā sezonā cikla Kas tu esi? pasākumos Rakstniecības un mūzikas muzejā (Rīgā, Pils laukumā 2) ir iespēja iepazīties ar dažādiem mūzikas instrumentiem un mūziķiem, kas tos spēlē.

Nākamajos cikla Kas tu esi? pasākumos piedalīsies:

• 16. martā 12:00 – vijolniece Liene Brence

• 20. aprīlī 11:00 – koklētāja Laima Jansone

Biļetes cena: 1,00 Ls. Ģimenes biļete: 2,00 Ls (1 – 2 pieaugušie un 1 – 4 bērni līdz 16 gadu vecumam). Papildu informācija: www.rmm.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV